Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Since some companies I have accounts with have updated their sites they are all broken in Firefox but not other browsers

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 8 views
  • Last reply by FredMcD

more options

Since some of the companies that I have online accounts with have updated their sites I am finding they are all broken in Firefox but not Chrome. Either the pages do not load at all or they load but without the login boxes. I really do prefer Firefox. Can your next update resolve this? Soon I hope.

I am running Mac OS X 10.11.6

Thanks

Chosen solution

THANK YOU SO MUCH FRED.

I went through all of your suggestions, and while they did not solve the problem, they led me to what did. I am rather embarrassed to say, that the problem was an extension I was running. Should have been the very first thing I looked at... but... I should add though, for others, this problem which is sites not loading and, more specifically, commercial sites (like phone companies, cloud security services, stores); they had all, somewhat recently, updated their sites to better suit phones and tablets. In some cases the sites, simply, did not load -- blank page. In others, the site looked fine but the login windows/frames were either non-existent or they didn't work. Also, a lot of the links did not work...and other small things. So, I will cut to the chase now. The culprit was an extension that Firefox has sanctioned for a long time, so I didn't consider it -- that extension is called 'NoScript' -- has never caused a problem in the past but something needs to be updated in it now -- my guess. Again, my thanks to you Fred. Everyone keep safe.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (3)

more options

Please provide a public link (no password) that we can check out. No Personal Information Please !

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

How to disable Hardware Acceleration {web link}

Helpful?

more options

Chosen Solution

THANK YOU SO MUCH FRED.

I went through all of your suggestions, and while they did not solve the problem, they led me to what did. I am rather embarrassed to say, that the problem was an extension I was running. Should have been the very first thing I looked at... but... I should add though, for others, this problem which is sites not loading and, more specifically, commercial sites (like phone companies, cloud security services, stores); they had all, somewhat recently, updated their sites to better suit phones and tablets. In some cases the sites, simply, did not load -- blank page. In others, the site looked fine but the login windows/frames were either non-existent or they didn't work. Also, a lot of the links did not work...and other small things. So, I will cut to the chase now. The culprit was an extension that Firefox has sanctioned for a long time, so I didn't consider it -- that extension is called 'NoScript' -- has never caused a problem in the past but something needs to be updated in it now -- my guess. Again, my thanks to you Fred. Everyone keep safe.

Helpful?

more options

That was very good work. Well Done.

Helpful?

Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.