X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Since the new update of Firefox, videos in youtube and other places stutter so videos are unwatchable.

Posted

There was an automatic update today which was actually important to fix a security breach from what I've read. But with the new update, videos in youtube stutter and it gets kind of unwatchable. Sound is allright, but the picture is really bad. Not the resolution though, it must be something with the processing of the video itself.

There was an automatic update today which was actually important to fix a security breach from what I've read. But with the new update, videos in youtube stutter and it gets kind of unwatchable. Sound is allright, but the picture is really bad. Not the resolution though, it must be something with the processing of the video itself.
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:72.0) Gecko/20100101 Firefox/72.0

More Information

Question owner

Update: Happens only in fullscreen mode and when the window is the "active"one. Figured this out while checking the performance occupation from Firefox through task manager. As soon as the task manager is open, in the background, the fullscreen video runs perfectly but as soon as i close the task manager and therefore the fullscreen video playing is starting to stutter again, as it is the active window again.

Update: Happens only in fullscreen mode and when the window is the "active"one. Figured this out while checking the performance occupation from Firefox through task manager. As soon as the task manager is open, in the background, the fullscreen video runs perfectly but as soon as i close the task manager and therefore the fullscreen video playing is starting to stutter again, as it is the active window again.
Was this helpful to you?
Quote
Anton 0 solutions 1 answers

I have the same problem. Started after I used the picture-in-picture feature.

I have the same problem. Started after I used the picture-in-picture feature.
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.