X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Why can't I email a web page when I click on the 'envelope' "Email a link to this page" button?

Posted

I frequently use the "Email a link to this page" feature. I'm running Waterfox 56.2.13 (64-bit), and my email is via Thunderbird 69.0b4. When I click on the email page button, an hourglass activity icon flashes for a few seconds, but a new message form with the page URL isn't generated. This is a very recent problem. Please help. TIA

I frequently use the "Email a link to this page" feature. I'm running Waterfox 56.2.13 (64-bit), and my email is via Thunderbird 69.0b4. When I click on the email page button, an hourglass activity icon flashes for a few seconds, but a new message form with the page URL isn't generated. This is a very recent problem. Please help. TIA

Chosen solution

Thank you for taking the time to let us know.

Browse Safe!

Read this answer in context 1
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0
  • 5.1.50907.0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:56.0) Gecko/20100101 Firefox/56.0 Waterfox/56.2.13

More Information

My_Cheese_Is_Slippin'
  • Top 10 Contributor
57 solutions 725 answers

Hi Bruce Wheeler, I'm not familiar with Waterfox. It isn't a Mozilla product. Here's the subReddit which they use for their Support Forum: https://www.reddit.com/r/waterfox/

Hi Bruce Wheeler, I'm not familiar with Waterfox. It isn't a Mozilla product. Here's the subReddit which they use for their Support Forum: https://www.reddit.com/r/waterfox/
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

Thanks for your suggestion. When I click on Waterfox Help it takes me here:

https://support.mozilla.org/en-US/products/firefox?as=u&utm_source=inproduct

Looks Mozilla to me... Anyway, FWIW, I reinstalled both Waterfox - newest V, and Thunderbird - no difference in my problem

Thanks for your suggestion. When I click on ''Waterfox Help'' it takes me here: https://support.mozilla.org/en-US/products/firefox?as=u&utm_source=inproduct Looks Mozilla to me... Anyway, FWIW, I reinstalled both Waterfox - newest V, and Thunderbird - no difference in my problem
Was this helpful to you?
Quote
My_Cheese_Is_Slippin'
  • Top 10 Contributor
57 solutions 725 answers

OK Select Menu -> Options On the General page, under Applications Set mailto to Always Ask

When you use the Email Link a Launch Application dialog will open. Select the mail application that you wish to use.

Any difference?

OK Select Menu -> Options On the General page, under Applications Set ''mailto'' to Always Ask When you use the Email Link a Launch Application dialog will open. Select the mail application that you wish to use. Any difference?
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

I did it, no change. I click on the email the page button, the hourglass shows up, and that's it.

I did it, no change. I click on the email the page button, the hourglass shows up, and that's it.
Was this helpful to you?
Quote
My_Cheese_Is_Slippin'
  • Top 10 Contributor
57 solutions 725 answers

It could be a problem in your Profile. Try creating a new 'Test Profile' to see if the problem persists there.

Otherwise, you may need to do a Refresh.

It could be a problem in your Profile. Try creating a new 'Test Profile' to see if the problem persists there. Otherwise, you may need to do a Refresh.
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

Followup: it was a Thunderbird problem. Latest version fixed the problem. Thnx for your help.

Followup: it was a Thunderbird problem. Latest version fixed the problem. Thnx for your help.
Was this helpful to you?
Quote
My_Cheese_Is_Slippin'
  • Top 10 Contributor
57 solutions 725 answers

Chosen Solution

Thank you for taking the time to let us know.

Browse Safe!

Thank ''you'' for taking the time to let us know. Browse Safe!
Was this helpful to you? 1
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.