X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

This new "community" signup has lost my old persona & My Questions

Posted

Also -- the ASK THIS button at the top does NOTHING -- I had to scroll down & discover that off-screen-below is the REAL "enter this question" button.

How do I link this new "community forum" -which I had to create a login for -- to my OLD account ? I want the My Questions which I have previously asked - its my how-to database! The signup page promised that if I had an account on the "old" system it would be linked.

Also -- the ASK THIS button at the top does NOTHING -- I had to scroll down & discover that off-screen-below is the REAL "enter this question" button. How do I link this new "community forum" -which I had to create a login for -- to my OLD account ? I want the My Questions which I have previously asked - its my how-to database! The signup page promised that if I had an account on the "old" system it would be linked.
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.11; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

More Information

The C Man (Call me C) 0 solutions 8 answers

I've only just joined the Community but according to something I saw in a previous post the latest Community update requires you to set up a new profile. Same thing happened in Google forums but helpers were warned to save anything they might possibly need from their history.

I've only just joined the Community but according to something I saw in a previous post the latest Community update requires you to set up a new profile. Same thing happened in Google forums but helpers were warned to save anything they might possibly need from their history.
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.