X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

firefox become unresponsive

Posted

Hi, I have company provided laptop on which Firefox was running fine since last many years but firefox has become unresponsive since last two weeks. I cant browse, cant open new tab, cant see bookmarks, cant download bookmarks, cant see any toolbar, etc. I have tried to uninstall it but throwing an error NSIS Error Launching installer. I have reinstalled adobe flash player, it worked for a day but after restarting laptop it stopped working. Now I have installed 67.0.3 (64 bit) which is running fine but I am also having 67.0.3 (32 bit) & 68.0.3 (32 bit) which are not working properly as mentioned above & cant uninstall as well. Please guide me to uninstall it.

Hi, I have company provided laptop on which Firefox was running fine since last many years but firefox has become unresponsive since last two weeks. I cant browse, cant open new tab, cant see bookmarks, cant download bookmarks, cant see any toolbar, etc. I have tried to uninstall it but throwing an error NSIS Error Launching installer. I have reinstalled adobe flash player, it worked for a day but after restarting laptop it stopped working. Now I have installed 67.0.3 (64 bit) which is running fine but I am also having 67.0.3 (32 bit) & 68.0.3 (32 bit) which are not working properly as mentioned above & cant uninstall as well. Please guide me to uninstall it.
Attached screenshots
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

Adobe flash player 32 ActiveX

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E; InfoPath.3; wbx 1.0.0; Zoom 3.6.0; rv:11.0) like Gecko

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4147 solutions 57892 answers

Shut down the computer. Wait a bit, then reboot. Is the problem still there?

If yes, reboot in Safe Mode. Then try again.

Shut down the computer. Wait a bit, then reboot. Is the problem still there? If yes, reboot in Safe Mode. Then try again.
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.