X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Can't log in to YouTube, but the site works fine otherwise

Posted

Hello,

After the most recent Firefox update (66.0.3) I can no longer log in on YouTube. But as I mention in the question... the site plays and loads videos perfectly, but I just can't log in. I can log in fine on Chrome, but really don't like using that bloated mess of a browser.

And every other site I use can be logged into just fine. Firefox has gotten so good these days, and the only issues I ever have are always and only with YouTube. I really hope this isn't some Google salvo against Firefox.

This is on Firefox 66.0.3 64-bit running on macOS 10.11.6.

Hello, After the most recent Firefox update (66.0.3) I can no longer log in on YouTube. But as I mention in the question... the site plays and loads videos perfectly, but I just can't log in. I can log in fine on Chrome, but really don't like using that bloated mess of a browser. And every other site I use can be logged into just fine. Firefox has gotten so good these days, and the only issues I ever have are always and only with YouTube. I really hope this isn't some Google salvo against Firefox. This is on Firefox 66.0.3 64-bit running on macOS 10.11.6.

Chosen solution

No need to be embarrassed - I'm glad you got things working again !

Read this answer in context 1
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • Firefox 66.0.3
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.11; rv:66.0) Gecko/20100101 Firefox/66.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/66.0.3/Darwin/en-US/

Extensions

  • Honey 11.1.0 (jid1-93CWPmRbVPjRQA@jetpack)
  • uBlock Origin 1.18.16 (uBlock0@raymondhill.net)
  • User-Agent Switcher 1.2.11 (user-agent-switcher@ninetailed.ninja)
  • YouTube™ Downloader Lite 0.2.8 (cccc5f0d-b9d0-4314-88b5-7e27551f9e84@jetpack)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription:
  • adapterDeviceID: 0x0861
  • adapterDrivers:
  • adapterRAM:
  • adapterVendorID: 0x10de
  • contentUsesTiling: True
  • crashGuards: []
  • driverDate:
  • driverVersion:
  • featureLog: {u'fallbacks': [], u'features': [{u'status': u'available', u'description': u'Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'HW_COMPOSITING'}, {u'status': u'available', u'description': u'OpenGL Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'OPENGL_COMPOSITING'}, {u'status': u'opt-in', u'description': u'WebRender', u'log': [{u'status': u'opt-in', u'message': u'WebRender is an opt-in feature', u'type': u'default'}], u'name': u'WEBRENDER'}, {u'status': u'blocked', u'description': u'WebRender qualified', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'blocked', u'message': u'No qualified hardware', u'type': u'env'}], u'name': u'WEBRENDER_QUALIFIED'}, {u'status': u'available', u'description': u'Off Main Thread Painting', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'OMTP'}]}
  • info: {u'TileHeight': 512, u'ApzWheelInput': 1, u'ApzDragInput': 1, u'ApzKeyboardInput': 1, u'ApzAutoscrollInput': 1, u'AzureFallbackCanvasBackend': u'none', u'TileWidth': 512, u'AzureCanvasAccelerated': 0, u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureContentBackend': u'skia'}
  • lowEndMachine: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • offMainThreadPaintEnabled: True
  • offMainThreadPaintWorkerCount: 1
  • targetFrameRate: 60
  • usesTiling: True
  • webgl1DriverExtensions: GL_ARB_blend_func_extended GL_ARB_ES2_compatibility GL_ARB_explicit_attrib_location GL_ARB_instanced_arrays GL_ARB_internalformat_query GL_ARB_occlusion_query2 GL_ARB_sampler_objects GL_ARB_separate_shader_objects GL_ARB_shader_bit_encoding GL_ARB_shading_language_include GL_ARB_texture_rgb10_a2ui GL_ARB_texture_storage GL_ARB_texture_swizzle GL_ARB_timer_query GL_ARB_vertex_type_2_10_10_10_rev GL_ARB_viewport_array GL_EXT_debug_label GL_EXT_debug_marker GL_EXT_depth_bounds_test GL_EXT_framebuffer_multisample_blit_scaled GL_EXT_texture_compression_s3tc GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_mirror_clamp GL_EXT_texture_sRGB_decode GL_APPLE_client_storage GL_APPLE_container_object_shareable GL_APPLE_flush_render GL_APPLE_object_purgeable GL_APPLE_rgb_422 GL_APPLE_row_bytes GL_APPLE_texture_range GL_ATI_texture_mirror_once GL_NV_texture_barrier
  • webgl1Extensions: ANGLE_instanced_arrays EXT_blend_minmax EXT_color_buffer_half_float EXT_texture_compression_rgtc EXT_frag_depth EXT_sRGB EXT_shader_texture_lod EXT_texture_filter_anisotropic EXT_disjoint_timer_query OES_element_index_uint OES_standard_derivatives OES_texture_float OES_texture_float_linear OES_texture_half_float OES_texture_half_float_linear OES_vertex_array_object WEBGL_color_buffer_float WEBGL_compressed_texture_s3tc WEBGL_compressed_texture_s3tc_srgb WEBGL_debug_renderer_info WEBGL_debug_shaders WEBGL_depth_texture WEBGL_draw_buffers WEBGL_lose_context
  • webgl1Renderer: NVIDIA Corporation -- NVIDIA GeForce 9400 OpenGL Engine
  • webgl1Version: 3.3 NVIDIA-10.0.52 310.90.10.05b46
  • webgl1WSIInfo: CGL
  • webgl2DriverExtensions: -
  • webgl2Extensions: -
  • webgl2Renderer: WebGL creation failed: * WebGL 2 requires support for the following features: transform_feedback2
  • webgl2Version: -
  • webgl2WSIInfo: -
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: OpenGL
  • windowUsingAdvancedLayers: False

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
McCoy
  • Top 10 Contributor
534 solutions 5035 answers

Helpful Reply

Hello timidpimp,

Would you please take a look at these articles :

https://support.google.com/youtube/answer/69961?hl=en

And :

https://support.google.com/youtube/troubleshooter/3219097?hl=en

Does that help  ?

If not :

Here are a few things to try :

Clear the Firefox cache :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache

"Remove the cookies" from websites that cause problems :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored (scroll down to : "Delete cookies for a single site")


If you use extensions like Adblock Plus, NoScript, Flash Block, Ghostery, then always make sure such extensions do not block (wanted) content.

You could also check your settings here :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/content-blocking


If none of the above did the trick, then let's Try Firefox in Safe Mode :

If Firefox is not running : Hold down the Shift key when starting Firefox.

If Firefox is running : 3-bar menu => ' ? ' (at the bottom of the dropdown) => 'Restart with Add-ons disabled'. Then OK the restart. A small dialog should appear. Click 'Start in Safe Mode' ( not 'Refresh' !)

See : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

Hello timidpimp, Would you please take a look at these articles : https://support.google.com/youtube/answer/69961?hl=en And : https://support.google.com/youtube/troubleshooter/3219097?hl=en Does that help ? If not : Here are a few things to try : Clear the Firefox cache : https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache "Remove the cookies" from websites that cause problems : https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored (scroll down to : "Delete cookies for a single site") ---------------------------------------------------------------------------------------------- If you use extensions like Adblock Plus, NoScript, Flash Block, Ghostery, then always make sure such extensions do not block (wanted) content. You could also check your settings here : https://support.mozilla.org/en-US/kb/content-blocking ---------------------------------------------------------------------------------------------- If none of the above did the trick, then let's Try Firefox in Safe Mode : If Firefox is not running : Hold down the Shift key when starting Firefox. If Firefox is running : 3-bar menu => ' ? ' (at the bottom of the dropdown) => 'Restart with Add-ons disabled'. Then OK the restart. A small dialog should appear. Click 'Start in Safe Mode' ( not 'Refresh' !) See : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode
Was this helpful to you? 1
Quote

Question owner

timidpimp said

Hello, After the most recent Firefox update (66.0.3) I can no longer log in on YouTube. But as I mention in the question... the site plays and loads videos perfectly, but I just can't log in. I can log in fine on Chrome, but really don't like using that bloated mess of a browser. And every other site I use can be logged into just fine. Firefox has gotten so good these days, and the only issues I ever have are always and only with YouTube. I really hope this isn't some Google salvo against Firefox. This is on Firefox 66.0.3 64-bit running on macOS 10.11.6.

Clearing the cache did the trick, and I'm a little embarrassed I didn't think to do that myself. But the last time I ever had to clear my cache was honestly years ago now, so I guess that solution just wasn't fresh in my brain.

I'm logged in and watching a video as I type this. Thanks again!

''timidpimp [[#question-1257136|said]]'' <blockquote> Hello, After the most recent Firefox update (66.0.3) I can no longer log in on YouTube. But as I mention in the question... the site plays and loads videos perfectly, but I just can't log in. I can log in fine on Chrome, but really don't like using that bloated mess of a browser. And every other site I use can be logged into just fine. Firefox has gotten so good these days, and the only issues I ever have are always and only with YouTube. I really hope this isn't some Google salvo against Firefox. This is on Firefox 66.0.3 64-bit running on macOS 10.11.6. </blockquote> Clearing the cache did the trick, and I'm a little embarrassed I didn't think to do that myself. But the last time I ever had to clear my cache was honestly years ago now, so I guess that solution just wasn't fresh in my brain. I'm logged in and watching a video as I type this. Thanks again!
Was this helpful to you?
Quote
McCoy
  • Top 10 Contributor
534 solutions 5035 answers

Chosen Solution

No need to be embarrassed - I'm glad you got things working again !

No need to be embarrassed - I'm glad you got things working again !
Was this helpful to you? 1
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.