X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

I keep getting "Network Protocol Error" despite emptying the cache as recommended. I am running WIN10 on a HP desktop PC

Posted

I have emptied the cache as advised a number ot times but the error message persists. It is also accompanied by cannot find the server message. I am running WIN10 on a devolo network with BT as ISP.

I have emptied the cache as advised a number ot times but the error message persists. It is also accompanied by cannot find the server message. I am running WIN10 on a devolo network with BT as ISP.
WestEnd 60 solutions 5387 answers

What site are you connecting to? Also this sounds more like Windows O/S issue not related to the Browser.

What site are you connecting to? Also this sounds more like Windows O/S issue not related to the Browser.

Modified by WestEnd

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4314 solutions 60603 answers
There is security software like Avast, Kaspersky, BitDefender and ESET that intercept secure connection certificates and send their own. https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-and-other-browsers-cant-load-websites https://support.mozilla.org/en-US/kb/secure-connection-failed-error-message https://support.mozilla.org/en-US/kb/connection-untrusted-error-message [https://support.mozilla.org/en-US/kb/websites-dont-load-troubleshoot-and-fix-errors?redirectlocale=en-US&redirectslug=Error+loading+web+sites Websites don't load - troubleshoot and fix error messages] http://kb.mozillazine.org/Error_loading_websites
philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5332 solutions 23541 answers

hi geoff, there are a couple of similar other user reports, so we are looking into the issue in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1528317.

are you able to trigger the error message somewhat reliably with particular steps? if so, could you please capture a http log while the problem is occurring which would help mozilla's developers understand what's going on and how to fix it: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Debugging/HTTP_logging#Using_aboutnetworking

(it would probably best if you upload the log via https://send.firefox.com/ and send me a private message here on the support site with the link you've received there )

hi geoff, there are a couple of similar other user reports, so we are looking into the issue in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1528317. are you able to trigger the error message somewhat reliably with particular steps? if so, could you please capture a http log while the problem is occurring which would help mozilla's developers understand what's going on and how to fix it: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Debugging/HTTP_logging#Using_aboutnetworking (it would probably best if you upload the log via https://send.firefox.com/ and send me a [https://support.mozilla.org/en-US/messages/new?to=philipp private message] here on the support site with the link you've received there )