X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Network protocol error

Posted

When I try to search something,it loads slowly(nearly 10 sec to load) And when i try to click on the desired title after loading it shows me NETWORK PROTOCOL ERROR.I even tried refreshing Firefox...but no use.It works perfectly in my mobile,but not in my pc..... PLEASE FIX..

When I try to search something,it loads slowly(nearly 10 sec to load) And when i try to click on the desired title after loading it shows me NETWORK PROTOCOL ERROR.I even tried refreshing Firefox...but no use.It works perfectly in my mobile,but not in my pc..... PLEASE FIX..

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.1.0; vivo 1716) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/72.0.3626.76 Mobile Safari/537.36

More Information

philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5332 solutions 23541 answers

hi Skullx, sorry for a late reply. there are a couple of similar other user reports, so we are looking into the issue in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1528317.

are you able to trigger the error message somewhat reliably with particular steps? if so, could you please capture a http log while the problem is occurring which would help mozilla's developers understand what's going on and how to fix it: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Debugging/HTTP_logging#Using_aboutnetworking

(it would probably best if you upload the log via https://send.firefox.com/ and send me a private message here on the support site with the link you've received there )

hi Skullx, sorry for a late reply. there are a couple of similar other user reports, so we are looking into the issue in https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1528317. are you able to trigger the error message somewhat reliably with particular steps? if so, could you please capture a http log while the problem is occurring which would help mozilla's developers understand what's going on and how to fix it: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Debugging/HTTP_logging#Using_aboutnetworking (it would probably best if you upload the log via https://send.firefox.com/ and send me a [https://support.mozilla.org/en-US/messages/new?to=philipp private message] here on the support site with the link you've received there )