X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

My Final cut export changes drasticly to a red colour in youtube? With other browsers there's no such problems. Please fix this

Posted

When you a video to youtube even when I don't do it directly with final cut. The colour often changes to a very red image. When i look at the same video with any other browser there's no colorshift at all.


Please fix this! Many people are having this issue.

All the best

When you a video to youtube even when I don't do it directly with final cut. The colour often changes to a very red image. When i look at the same video with any other browser there's no colorshift at all. Please fix this! Many people are having this issue. All the best

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.13; rv:64.0) Gecko/20100101 Firefox/64.0

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4148 solutions 57913 answers

Are you trying to watch a video, or trying to upload a video but the upload is bad?

Are you trying to watch a video, or trying to upload a video but the upload is bad?

Question owner

The two combined. So when I export my final cut video to youtube and I watch it with firefox. The video is much redder than the original. When I watch that same uploaded video with any other browser I don't have that problem.

Thank you

The two combined. So when I export my final cut video to youtube and I watch it with firefox. The video is much redder than the original. When I watch that same uploaded video with any other browser I don't have that problem. Thank you
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8516 solutions 69554 answers

We had a report of different video colors in Firefox in October, but we didn't get to the bottom of what causes it.

https://support.mozilla.org/questions/1238230 (unsolved)

We had a report of different video colors in Firefox in October, but we didn't get to the bottom of what causes it. https://support.mozilla.org/questions/1238230 (unsolved)