X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

After FF 63 update, disqus website scrolls to top of page after making a post

Posted

Firefox 63.0.1 (32 Bit), Windows 7, Dell Optiplex 755 After the auto update of Firefox, when posting on DISQUS, after hitting the post button FF scrolls to the beginning of the page. This has never happened before and I can't find any advice from anyone, but I know a lot of folks on DISQUS are having this issue. No hardware changes have been made to my computer in over 2 years.

I tried Firefox in safe mode and it made no difference.

Thanks in advance.

Firefox 63.0.1 (32 Bit), Windows 7, Dell Optiplex 755 After the auto update of Firefox, when posting on DISQUS, after hitting the post button FF scrolls to the beginning of the page. This has never happened before and I can't find any advice from anyone, but I know a lot of folks on DISQUS are having this issue. No hardware changes have been made to my computer in over 2 years. I tried Firefox in safe mode and it made no difference. Thanks in advance.

Additional System Details

Application

  • Firefox 63.0.1
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:63.0) Gecko/20100101 Firefox/63.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/63.0.1/WINNT/en-US/

Extensions

  • Adblock Plus 3.4 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}) (Inactive)
  • Exif Viewer 3.7.5 (exif_viewer@mozilla.doslash.org) (Inactive)
  • Flash Video Downloader 16.2.8 (artur.dubovoy@gmail.com) (Inactive)
  • photobucket embed fix 0.0.2 ({62fe3031-9260-4ae5-bc65-5aaf42870fff}) (Inactive)
  • YesScript 2.2 (yesscript@userstyles.org) (Inactive)
  • YouTube Video and Audio Downloader (Dev Edt.) 0.7.6 ({f73df109-8fb4-453e-8373-f59e61ca4da3}) (Inactive)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: Intel(R) Q35 Express Chipset Family
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x29b2
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: igdumdx32
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 02111028
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x8086
  • adapterVendorID2:
  • contentUsesTiling: False
  • crashGuards: []
  • direct2DEnabled: False
  • direct2DEnabledMessage: [u'blockedDriver']
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.2.9200.22164
  • driverDate: 9-23-2009
  • driverDate2:
  • driverVersion: 8.15.10.1930
  • driverVersion2:
  • failures: [u'CP+[GFX1]: Potential driver version mismatch ignored due to missing DLLs igd10umd32 v= and igd10iumd32 v=', u'CP+[GFX1]: Potential driver version mismatch ignored due to missing DLLs igd10umd32 v= and igd10iumd32 v=', u'CP+[GFX1]: Potential driver version mismatch ignored due to missing DLLs igd10umd32 v= and igd10iumd32 v=', u'CP+[GFX1]: Potential driver version mismatch ignored due to missing DLLs igd10umd32 v= and igd10iumd32 v=']
  • featureLog: {u'fallbacks': [], u'features': [{u'status': u'blocked', u'description': u'Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'disabled', u'message': u'Disabled by pref', u'type': u'user'}, {u'status': u'blocked', u'message': u'Acceleration blocked by safe-mode', u'type': u'runtime'}], u'name': u'HW_COMPOSITING'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'Direct3D11 Compositing', u'log': [{u'status': u'unavailable', u'message': u'Hardware compositing is disabled', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_COMPOSITING'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'Direct2D', u'log': [{u'status': u'unavailable', u'message': u'Direct2D requires Direct3D 11 compositing', u'type': u'default'}], u'name': u'DIRECT2D'}, {u'status': u'disabled', u'description': u'Direct3D11 hardware ANGLE', u'log': [{u'status': u'unavailable', u'message': u'D3D11 compositing is disabled', u'type': u'default'}, {u'status': u'disabled', u'message': u'D3D11 compositing is disabled', u'type': u'env'}], u'name': u'D3D11_HW_ANGLE'}, {u'status': u'blocked', u'description': u'GPU Process', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'blocked', u'message': u'Safe-mode is enabled', u'type': u'runtime'}], u'name': u'GPU_PROCESS'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'WebRender', u'log': [{u'status': u'opt-in', u'message': u'WebRender is an opt-in feature', u'type': u'default'}, {u'status': u'unavailable', u'message': u'ANGLE is disabled', u'type': u'runtime'}], u'name': u'WEBRENDER'}, {u'status': u'blocked', u'description': u'WebRender qualified', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'blocked', u'message': u'No qualified hardware', u'type': u'env'}], u'name': u'WEBRENDER_QUALIFIED'}, {u'status': u'blocked', u'description': u'Off Main Thread Painting', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'blocked', u'message': u'OMTP blocked by safe-mode', u'type': u'runtime'}], u'name': u'OMTP'}]}
  • indices: [0, 1, 2, 3]
  • info: {u'ApzWheelInput': 1, u'ApzDragInput': 1, u'ApzKeyboardInput': 1, u'ApzAutoscrollInput': 1, u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureCanvasAccelerated': 0, u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureContentBackend': u'skia'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 0
  • numAcceleratedWindowsMessage: [u'']
  • numTotalWindows: 1
  • offMainThreadPaintEnabled: False
  • offMainThreadPaintWorkerCount: 0
  • usesTiling: False
  • webgl1DriverExtensions: -
  • webgl1Extensions: -
  • webgl1Renderer: WebGL is currently disabled.
  • webgl1Version: -
  • webgl1WSIInfo: -
  • webgl2DriverExtensions: -
  • webgl2Extensions: -
  • webgl2Renderer: WebGL is currently disabled.
  • webgl2Version: -
  • webgl2WSIInfo: -
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Basic
  • windowUsingAdvancedLayers: False

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4270 solutions 59890 answers

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

  • Clear the Cache and
  • Remove Cookies

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode {web link} by holding down the <Shift> (Mac=Options) key, and then starting Firefox.

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

How to disable Hardware Acceleration {web link}

Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache. * Clear the Cache and * Remove Cookies '''Warning ! ! ''' This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website. * '''Cookies; ''' [https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored Delete cookies to remove the information websites have stored on your computer] {web link} * '''Cache; ''' [https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache How to clear the Firefox cache] {web link} If there is still a problem, '''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Start Firefox in Safe Mode]''' {web link} by holding down the '''<Shift> ''(Mac=Options)''''' key, and then starting Firefox. A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Did this help? While you are in safe mode; Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches. ''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/forum-response-disable-hardware-acceleration How to disable Hardware Acceleration]'' {web link}