X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Save as complete page fails - NOT RESOLVED - No problem with IE. (SEE PIC)

  • No replies
  • 1 has this problem
Posted

Some sites fail to save completely - I get only a directory with partial contents and no index file (*.html). The same sites save as complete pages with IE without error. THERE IS NO ERROR MESSAGE. I'm using an up to date WIN10 machine. IE saves the same site correctly - and that's the only work-around that works.

OLDER ISSUE POORLY HANDLED AND NOT RESOLVED: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1202977?fpa=1

This same error has been addressed multiple times, (see link,) but was poorly handled and never resolved. I don't get it. How in the hell can a bug this huge not have been resolved??

Some sites fail to save completely - I get only a directory with partial contents and no index file (*.html). The same sites save as complete pages with IE without error. THERE IS NO ERROR MESSAGE. I'm using an up to date WIN10 machine. IE saves the same site correctly - and that's the only work-around that works. OLDER ISSUE POORLY HANDLED AND NOT RESOLVED: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1202977?fpa=1 This same error has been addressed multiple times, (see link,) but was poorly handled and never resolved. I don't get it. How in the hell can a bug this huge not have been resolved??
Attached screenshots

Modified by jcadbiz

Quote

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:63.0) Gecko/20100101 Firefox/63.0

More Information

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.