X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

some buttons on certain websites don't work

Posted

I'm having difficulty getting the 'Yes, shop now' orange button to work on the website at the below link. Every time I click the button nothing happens even though it does work on Chrome.

https://www.aeroplan.com/estore/prodAmazon.html#

I've tried clearing my cache and cookies and starting firefox in safe mode but to no avail. Does anyone have any idea on what could be causing this? Thanks.

I'm having difficulty getting the 'Yes, shop now' orange button to work on the website at the below link. Every time I click the button nothing happens even though it does work on Chrome. https://www.aeroplan.com/estore/prodAmazon.html# I've tried clearing my cache and cookies and starting firefox in safe mode but to no avail. Does anyone have any idea on what could be causing this? Thanks.

Modified by Lawliet2

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
16992 solutions 153423 answers

Helpful Reply

It doesn't work for me as well.

This button has an onclick handler attached. The Web Console shows an error message, so something is wrong.

  • ReferenceError: apNyroModalSettings is not defined

Do you have to be logged in to make this button work?


You can try these steps in case of issues with web pages:

You can reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • press "Command + Shift + R" (Mac)

Clear the Cache and remove the Cookies from websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Options/Preferences).

"Remove the Cookies" from websites that cause problems:

  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Manage Data

"Clear the Cache":

  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Clear Data -> Cached Web Content: Clear

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration is is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Appearance
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window
It doesn't work for me as well. This button has an onclick handler attached. The Web Console shows an error message, so something is wrong. * ReferenceError: apNyroModalSettings is not defined Do you have to be logged in to make this button work? ---- You can try these steps in case of issues with web pages: You can reload web page(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files. *hold down the Shift key and left-click the Reload button *press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux) *press "Command + Shift + R" (Mac) Clear the Cache and remove the Cookies from websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Options/Preferences). "Remove the Cookies" from websites that cause problems: *Options/Preferences -> Privacy & Security<br>Cookies and Site Data -> Manage Data "Clear the Cache": *Options/Preferences -> Privacy & Security<br>Cookies and Site Data -> Clear Data -> Cached Web Content: Clear Start Firefox in <u>Safe Mode</u> to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if <u>hardware acceleration</u> is is causing the problem. *switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Appearance *do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems

Question owner

Lawliet2 said

I'm having difficulty getting the 'Yes, shop now' orange button to work on the website at the below link. Every time I click the button nothing happens even though it does work on Chrome. https://www.aeroplan.com/estore/prodAmazon.html# I've tried clearing my cache and cookies and starting firefox in safe mode but to no avail. Does anyone have any idea on what could be causing this? Thanks.

cor-el said

It doesn't work for me as well. This button has an onclick handler attached. The Web Console shows an error message, so something is wrong.
  • ReferenceError: apNyroModalSettings is not defined
Do you have to be logged in to make this button work?

Thanks for the reply. You don't have to be logged in for it to work. When I click it in Chrome, a log-in box pops up on the same page as shown in the attached image.

''Lawliet2 [[#question-1237715|said]]'' <blockquote> I'm having difficulty getting the 'Yes, shop now' orange button to work on the website at the below link. Every time I click the button nothing happens even though it does work on Chrome. https://www.aeroplan.com/estore/prodAmazon.html# I've tried clearing my cache and cookies and starting firefox in safe mode but to no avail. Does anyone have any idea on what could be causing this? Thanks. </blockquote> ''cor-el [[#answer-1165662|said]]'' <blockquote> It doesn't work for me as well. This button has an onclick handler attached. The Web Console shows an error message, so something is wrong. * ReferenceError: apNyroModalSettings is not defined Do you have to be logged in to make this button work? ---- </blockquote> Thanks for the reply. You don't have to be logged in for it to work. When I click it in Chrome, a log-in box pops up on the same page as shown in the attached image.
WestEnd
  • Top 10 Contributor
59 solutions 5030 answers

Well tried in both firefox and chrome and nothing. Bit if I click on the Login in firefox it shows the login without problem. So consider it happens to both firefox and chrome on my side that has no issue then it means it's is site related that it doesn't see the button or the button is somehow a adware button in the background.

Well tried in both firefox and chrome and nothing. Bit if I click on the Login in firefox it shows the login without problem. So consider it happens to both firefox and chrome on my side that has no issue then it means it's is site related that it doesn't see the button or the button is somehow a adware button in the background.

Modified by WestEnd