X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Firefox won't connect to websites but other browsers do.

Posted

I have tried the solutions from the article of the same name but it still won't work. I've even uninstalled and reinstalled several times but it still won't work

I have tried the solutions from the article of the same name but it still won't work. I've even uninstalled and reinstalled several times but it still won't work

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/68.0.3440.106 Safari/537.36

More Information

Shadow110 1072 solutions 14836 answers

Hi, what security software are you running please ? What extensions are you running also ?

No information was shared when you created your question so I have nothing to work with other than the article name.

Please try : SAFE MODE

In Firefox Safe mode these changes are effective:

  • all extensions are disabled (about:addons)
  • default theme is used (no persona)
  • userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder)
  • default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf)
  • Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit)
  • hardware acceleration is disabled (Options > Performance > Uncheck to view)
  • plugins are not affected
  • preferences are not affected

TEST''''is issue still there ?

Hi, what security software are you running please ? What extensions are you running also ? No information was shared when you created your question so I have nothing to work with other than the article name. Please try : SAFE MODE *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes In Firefox Safe mode these changes are effective: *all extensions are disabled (about:addons) *default theme is used (no persona) *userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder) *default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf) *Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit) *hardware acceleration is disabled (Options > Performance > Uncheck to view) *plugins are not affected *preferences are not affected TEST'''''''''is issue still there ?