X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

No element selected under Inspector

Posted

My Firefox Developer shows "no element selected" under Inspector after refreshing the browser for few times.

Update on 8th September

The issue always happen on Mobile Responsive Mode, I tried to uninstall all the extension but it does not help.


I don't think it is my computer issue because my office computer runs into the same problem as well.

Is this a bug?

I attached one image file for better understanding.

Thank you.

My Firefox Developer shows "no element selected" under Inspector after refreshing the browser for few times. '''Update on 8th September''' The issue always happen on Mobile Responsive Mode, I tried to uninstall all the extension but it does not help. ------------ I don't think it is my computer issue because my office computer runs into the same problem as well. Is this a bug? I attached one image file for better understanding. Thank you.
Attached screenshots

Modified by WeeHong

FFus3r 50 solutions 757 answers
see this answer https://support.mozilla.org/en-US/questions/980988#answer-514040

Question owner

Removed extension helps.

Removed extension helps.
FFus3r 50 solutions 757 answers

great

great

Question owner

I found the issue always happen on Mobile Responsive Mode.

I tried to remove the extension, but it does not help.

I found the issue always happen on Mobile Responsive Mode. I tried to remove the extension, but it does not help.