X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Firefox Quantum 61 freezes randomly on SP 2013 sites

Posted

We have multiple independent reports across our company of random freezes when browsing SharePoint 2013 on premises sites. The same pages view fine in IE and Chrome. Is this a known issue?

Thanks Andrew

We have multiple independent reports across our company of random freezes when browsing SharePoint 2013 on premises sites. The same pages view fine in IE and Chrome. Is this a known issue? Thanks Andrew

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.1.0; Pixel XL Build/OPM4.171019.021.D1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Mobile Safari/537.36

More Information

WestEnd 60 solutions 5387 answers

How was your FF update?

How was your FF update?
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17530 solutions 158511 answers

Try to start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration is is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Appearance
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window
Try to start Firefox in <u>Safe Mode</u> to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if <u>hardware acceleration</u> is is causing the problem. *switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Appearance *do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems

Question owner

In what respect? We are running 61 which is the latest version. I tried the beta and it's no better.

Thanks Andrew

In what respect? We are running 61 which is the latest version. I tried the beta and it's no better. Thanks Andrew

Question owner

I tried starting FireFox in Safe Mode.

That did not fix the issue. After browsing our portal for a few minutes it started hanging again.

Theme is set to default and safe mode turned on.

Thanks Andrew

I tried starting FireFox in Safe Mode. That did not fix the issue. After browsing our portal for a few minutes it started hanging again. Theme is set to default and safe mode turned on. Thanks Andrew