Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox version 60 doesn't load pages in new window/tab , sometimes it works and sometimes it doesn't, you have to open the link in 2 or 3 tabs in order to load

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 5 views
  • Last reply by WestEnd

more options

Hi there, I am totally frustrated with FF. It used to work very beautifully in the last few years until recently I found that one update screwed my browsing experience. Right now , whether in safe mode or not,private browsing even with hardware acceleration disabled , it won't load pages . For example when I luckily arrived to open a page containing links , when I try to open those links on a new tab, the tab won't load the page at all, I have to keep opening tabs till at least one successfully opens , sometimes I have to try twice or three times to get it open on a new tab, I tried the same with a new window, same problem. I saw that there are others who had the same issue and probably still have this issue till now. I dare to say this is a bug that need to be fixed. I had disabled all add-ons ,no luck, even uninstalled FF and removed firefox profiles, no luck. However FF is working fine on my other PC, both are windows 7. I don't want to go back to Internet explorer, Chrome is fine but I liked FF.Please share your solution if you had this issue resolved. FF developers, please provide some fix. By the way, I tried the beta FF version 61 ,I have the same issue as well.

All Replies (1)

more options

OK, here's what I see if your already having issue in Safe Mode that tells me your FF is corrupted or has a bad install to cause problem in Safe Mode. How did you install or update to FF60?