Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

fonts display as question marks / boxes

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 2503 views
  • Last reply by McCoy

more options

Hi There,

today lots of sites in firefox started displaying as squares with question marks. See attached screenshot.

Using OSX 10.11.6 - Firefox 60.0

Any recommendations on a fix from Mozilla?

Thanks K

Chosen solution

Hello oldmacnewbrowser,

Just in case the above doesn't do the trick, would you try to lower the value of this preference : security.sandbox.content.level to maybe 3 to start with. If that doesn't change anything, try 2 and finally 1.

To do so, type in the address bar about:config and press Enter (promise to be careful, if asked)

Then type in the search bar and look for the preference :

security.sandbox.content.level

and toggle the value.

After you've changed the value, close and restart Firefox.

If this doesn't change anything, reset the value to the default ('5')

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

more options

Sometimes that means the required font is not installed.

Type about:preferences#content<enter> in the address bar. Across from fonts and colors, press the Advanced button. On the bottom, turn on Allow Web Sites To Choose Their Own.

Fonts Information - Detected via Flash http://browserspy.dk/fonts-flash.php?detail=1

more options

Chosen Solution

Hello oldmacnewbrowser,

Just in case the above doesn't do the trick, would you try to lower the value of this preference : security.sandbox.content.level to maybe 3 to start with. If that doesn't change anything, try 2 and finally 1.

To do so, type in the address bar about:config and press Enter (promise to be careful, if asked)

Then type in the search bar and look for the preference :

security.sandbox.content.level

and toggle the value.

After you've changed the value, close and restart Firefox.

If this doesn't change anything, reset the value to the default ('5')

more options

Thanks! - Setting the sandbox to 2 sorted it out. Most appreciated!

more options

oldmacnewbrowser said

Thanks! - Setting the sandbox to 2 sorted it out. Most appreciated!

My pleasure - glad it worked for you and things are back to normal.

By the way : well done  !