X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Won't connect to a link in a website when it works fine in Safari

Posted

When I clink on a link that would allow me to sign in to a website I get message that says "gah, your tab just crashed." It all works fine in Safari

When I clink on a link that would allow me to sign in to a website I get message that says "gah, your tab just crashed." It all works fine in Safari

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 29.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.9; rv:59.0) Gecko/20100101 Firefox/59.0

More Information

Shadow110 1072 solutions 14836 answers

Hi, please check in SAFE MODE

In Firefox Safe mode these changes are effective:

  • all extensions are disabled (about:addons)
  • default theme is used (no persona)
  • userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder)
  • default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf)
  • Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit)
  • hardware acceleration is disabled (Options > Advanced > General)
  • plugins are not affected
  • preferences are not affected

TEST.................................................. is the problem still there ?

Hi, please check in SAFE MODE *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes In Firefox Safe mode these changes are effective: *all extensions are disabled (about:addons) *default theme is used (no persona) *userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder) *default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf) *Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit) *hardware acceleration is disabled (Options > Advanced > General) *plugins are not affected *preferences are not affected TEST.................................................. is the problem still there ?