X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Pre-set formatting in gmail disappears once email is sent in Firefox on my Macbook retina. Not happening in Safari but I prefer to use Firefox.

Posted

Just recently when I send an email in Gmail the preset formatting I have had set up seems to disappear after the email is sent. I tested this out opening gmail in Safari and it's not happening there although I really prefer to use Firefox. I have deleted cache, and cookies and have restarted Firefox but the problem still happens. I have no enabled labs on checking for this in gmail. I also have the latest version of Firefox on my Macbook pro retina lap top. Can someone please help me. Gmail just tells me to use Chrome but I prefer Firefox and am used to it so don't want to change and also have all of my bookmarks in Firefox. Thank you

Just recently when I send an email in Gmail the preset formatting I have had set up seems to disappear after the email is sent. I tested this out opening gmail in Safari and it's not happening there although I really prefer to use Firefox. I have deleted cache, and cookies and have restarted Firefox but the problem still happens. I have no enabled labs on checking for this in gmail. I also have the latest version of Firefox on my Macbook pro retina lap top. Can someone please help me. Gmail just tells me to use Chrome but I prefer Firefox and am used to it so don't want to change and also have all of my bookmarks in Firefox. Thank you

Chosen solution

Does anybody answer questions on this site? It's been over a month and nobody has responded to my question which is super frustrating trying to figure this out myself. Can someone PLease help! Thank you!!!

Read this answer in context 1

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 28.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.12; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0

More Information

Chosen Solution

Does anybody answer questions on this site? It's been over a month and nobody has responded to my question which is super frustrating trying to figure this out myself. Can someone PLease help! Thank you!!!

Does anybody answer questions on this site? It's been over a month and nobody has responded to my question which is super frustrating trying to figure this out myself. Can someone PLease help! Thank you!!!

Modified by CoryMC