X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

UI issue with arabic firfox 57.0b7 (64 beta)

Posted

Hi There is a UI bug with firfox beta 57.0b7 please take a look at the uploaded image

CPU: AMD R7 1700 GPU: GTX 1060 6GB Ram: 16 GB System: Windows 10 (1703)

I also have the same bug on a second pc running the same arabic version

Hi There is a UI bug with firfox beta 57.0b7 please take a look at the uploaded image CPU: AMD R7 1700 GPU: GTX 1060 6GB Ram: 16 GB System: Windows 10 (1703) I also have the same bug on a second pc running the same arabic version
Attached screenshots

Chosen solution

hi, thanks for reporting this problem. a fix for this should be included in beta 8 that's released tomorrow...

Read this answer in context 2

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 27.0 r0

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:57.0) Gecko/20100101 Firefox/57.0

More Information

philipp
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5320 solutions 23501 answers

Chosen Solution

hi, thanks for reporting this problem. a fix for this should be included in beta 8 that's released tomorrow...

hi, thanks for reporting this problem. a fix for this should be included in beta 8 that's released tomorrow...

Helpful Reply

philipp said

hi, thanks for reporting this problem. a fix for this should be included in beta 8 that's released tomorrow...

thaks for the instant answer :) and thanks for mozilla developers

''philipp [[#answer-1016518|said]]'' <blockquote> hi, thanks for reporting this problem. a fix for this should be included in beta 8 that's released tomorrow... </blockquote> thaks for the instant answer :) and thanks for mozilla developers