X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

I built a website and it does not load properly on Firefox

  • No replies
  • 2 have this problem
  • 1 view
Posted

I created a website and when other people try to view it on Firefox it does not load properly...Header is small and pushed to the left and the sidebar is on the left instead of the right. I have not found this problem on other browsers. I would not have known it was a problem if they had not told me about it. I am using the Genisis theme.

And I'm not sure it does it consistently because I tried it earlier and got the error but when I just tried it to take a screen shot it looked correct. Any thoughts?

Thanks.

I created a website and when other people try to view it on Firefox it does not load properly...Header is small and pushed to the left and the sidebar is on the left instead of the right. I have not found this problem on other browsers. I would not have known it was a problem if they had not told me about it. I am using the Genisis theme. And I'm not sure it does it consistently because I tried it earlier and got the error but when I just tried it to take a screen shot it looked correct. Any thoughts? Thanks.
Quote

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_12_6) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/60.0.3112.90 Safari/537.36

More Information

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.