X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

still can't play vimeo in Win10 Home, NOT N or K version.

Posted

https://player.vimeo.com/video/226734082?color=ffcc12 won't play

Win10 Home NOT N or K version.

Firefox 54.0.1 (32-bit)

https://player.vimeo.com/video/226734082?color=ffcc12 won't play Win10 Home NOT N or K version. Firefox 54.0.1 (32-bit)
Quote

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 26.0 r0

Application

  • Firefox 54.0.1
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:54.0) Gecko/20100101 Firefox/54.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/54.0.1/WINNT/en-US/

Extensions

  • Adblock Plus 2.9.1 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • Application Update Service Helper 2.0 (aushelper@mozilla.org)
  • Bookmark Duplicate Cleaner 0.2.1-signed.1-signed (bookmarkdup@localghost.net)
  • Bookmarks Checker - check for bad links 5.8.1 (firefoxbookmarkchecker@everhelper.me)
  • Firefox Screenshots 6.6.0 (screenshots@mozilla.org)
  • Flashblock 1.5.20 ({3d7eb24f-2740-49df-8937-200b1cc08f8a})
  • Follow-on Search Telemetry 0.9.1 (followonsearch@mozilla.com)
  • Multi-process staged rollout 1.85 (e10srollout@mozilla.org)
  • Pocket 1.0.5 (firefox@getpocket.com)
  • RoboForm Password Manager 8.3.7.1 (rf-firefox@siber.com)
  • Shield Recipe Client 1.0.0 (shield-recipe-client@mozilla.org)
  • Web Compat 1.1 (webcompat@mozilla.org)
  • Bluhell Firewall 2.6.3 ({6BB5760D-F97E-421B-AF5B-8457A90C3CED}) (Inactive)
  • Honey 9.7.1 (jid1-93CWPmRbVPjRQA@jetpack) (Inactive)
  • Norton Security Toolbar 2017.9.2.2 ({C1A2A613-35F1-4FCF-B27F-2840527B6556}) (Inactive)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: NVIDIA GeForce GT 710
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x128b
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ref_pubwu.inf_amd64_f9309145156afb40\nvldumdx.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ref_pubwu.inf_amd64_f9309145156afb40\nvldumdx.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ref_pubwu.inf_amd64_f9309145156afb40\nvldumdx.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ref_pubwu.inf_amd64_f9309145156afb40\nvldumdx.dll C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ref_pubwu.inf_amd64_f9309145156afb40\nvldumd.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ref_pubwu.inf_amd64_f9309145156afb40\nvldumd.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ref_pubwu.inf_amd64_f9309145156afb40\nvldumd.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_ref_pubwu.inf_amd64_f9309145156afb40\nvldumd.dll
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 1024
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 27113842
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x10de
  • adapterVendorID2:
  • clearTypeParameters: Gamma: 2.2 Pixel Structure: RGB ClearType Level: 100 Enhanced Contrast: 300
  • crashGuards: []
  • currentAudioBackend: wasapi
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 10.0.15063.413
  • driverDate: 5-1-2017
  • driverDate2:
  • driverVersion: 22.21.13.8205
  • driverVersion2:
  • featureLog: {u'fallbacks': [], u'features': [{u'status': u'available', u'description': u'Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'HW_COMPOSITING'}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct3D11 Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_COMPOSITING'}, {u'status': u'disabled', u'description': u'Direct3D9 Compositing', u'log': [{u'status': u'disabled', u'message': u'Disabled by default', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D9_COMPOSITING'}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct2D', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'DIRECT2D'}, {u'status': u'available', u'description': u'Direct3D11 hardware ANGLE', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_HW_ANGLE'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'GPU Process', u'log': [{u'status': u'unavailable', u'message': u'Multi-process mode is not enabled', u'type': u'default'}], u'name': u'GPU_PROCESS'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'WebRender', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'unavailable', u'message': u"Build doesn't include WebRender", u'type': u'runtime'}], u'name': u'WEBRENDER'}]}
  • info: {u'AzureCanvasAccelerated': 0, u'AzureCanvasBackend': u'direct2d 1.1', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'skia', u'AzureContentBackend': u'direct2d 1.1'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • webgl1DriverExtensions: GL_ANGLE_depth_texture GL_ANGLE_framebuffer_blit GL_ANGLE_framebuffer_multisample GL_ANGLE_instanced_arrays GL_ANGLE_lossy_etc_decode GL_ANGLE_pack_reverse_row_order GL_ANGLE_robust_client_memory GL_ANGLE_texture_compression_dxt3 GL_ANGLE_texture_compression_dxt5 GL_ANGLE_texture_usage GL_ANGLE_translated_shader_source GL_CHROMIUM_bind_generates_resource GL_CHROMIUM_bind_uniform_location GL_CHROMIUM_copy_compressed_texture GL_CHROMIUM_copy_texture GL_CHROMIUM_sync_query GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_color_buffer_half_float GL_EXT_debug_marker GL_EXT_discard_framebuffer GL_EXT_disjoint_timer_query GL_EXT_draw_buffers GL_EXT_frag_depth GL_EXT_map_buffer_range GL_EXT_occlusion_query_boolean GL_EXT_read_format_bgra GL_EXT_robustness GL_EXT_sRGB GL_EXT_shader_texture_lod GL_EXT_texture_compression_dxt1 GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_format_BGRA8888 GL_EXT_texture_rg GL_EXT_texture_storage GL_EXT_unpack_subimage GL_KHR_debug GL_NV_EGL_stream_consumer_external GL_NV_fence GL_NV_pack_subimage GL_NV_pixel_buffer_object GL_OES_EGL_image GL_OES_EGL_image_external GL_OES_compressed_ETC1_RGB8_texture GL_OES_depth32 GL_OES_element_index_uint GL_OES_get_program_binary GL_OES_mapbuffer GL_OES_packed_depth_stencil GL_OES_rgb8_rgba8 GL_OES_standard_derivatives GL_OES_texture_float GL_OES_texture_float_linear GL_OES_texture_half_float GL_OES_texture_half_float_linear GL_OES_texture_npot GL_OES_vertex_array_object
  • webgl1Extensions: ANGLE_instanced_arrays EXT_blend_minmax EXT_color_buffer_half_float EXT_frag_depth EXT_shader_texture_lod EXT_texture_filter_anisotropic EXT_disjoint_timer_query MOZ_debug_get OES_element_index_uint OES_standard_derivatives OES_texture_float OES_texture_float_linear OES_texture_half_float OES_texture_half_float_linear OES_vertex_array_object WEBGL_color_buffer_float WEBGL_compressed_texture_s3tc WEBGL_debug_renderer_info WEBGL_debug_shaders WEBGL_depth_texture WEBGL_draw_buffers WEBGL_lose_context MOZ_WEBGL_lose_context MOZ_WEBGL_compressed_texture_s3tc MOZ_WEBGL_depth_texture
  • webgl1Renderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce GT 710 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • webgl1Version: OpenGL ES 2.0 (ANGLE 2.1.0.2a250c8a0e15)
  • webgl1WSIInfo: EGL_VENDOR: Google Inc. (adapter LUID: 0000000000008841) EGL_VERSION: 1.4 (ANGLE 2.1.0.2a250c8a0e15) EGL_EXTENSIONS: EGL_EXT_create_context_robustness EGL_ANGLE_d3d_share_handle_client_buffer EGL_ANGLE_d3d_texture_client_buffer EGL_ANGLE_surface_d3d_texture_2d_share_handle EGL_ANGLE_query_surface_pointer EGL_ANGLE_window_fixed_size EGL_ANGLE_keyed_mutex EGL_ANGLE_surface_orientation EGL_ANGLE_direct_composition EGL_NV_post_sub_buffer EGL_KHR_create_context EGL_EXT_device_query EGL_KHR_image EGL_KHR_image_base EGL_KHR_gl_texture_2D_image EGL_KHR_gl_texture_cubemap_image EGL_KHR_gl_renderbuffer_image EGL_KHR_get_all_proc_addresses EGL_KHR_stream EGL_KHR_stream_consumer_gltexture EGL_NV_stream_consumer_gltexture_yuv EGL_ANGLE_flexible_surface_compatibility EGL_ANGLE_stream_producer_d3d_texture_nv12 EGL_ANGLE_create_context_webgl_compatibility EGL_CHROMIUM_create_context_bind_generates_resource EGL_EXTENSIONS(nullptr): EGL_EXT_client_extensions EGL_EXT_platform_base EGL_EXT_platform_device EGL_ANGLE_platform_angle EGL_ANGLE_platform_angle_d3d EGL_ANGLE_device_creation EGL_ANGLE_device_creation_d3d11 EGL_ANGLE_experimental_present_path EGL_KHR_client_get_all_proc_addresses
  • webgl2DriverExtensions: GL_ANGLE_depth_texture GL_ANGLE_framebuffer_blit GL_ANGLE_framebuffer_multisample GL_ANGLE_instanced_arrays GL_ANGLE_lossy_etc_decode GL_ANGLE_pack_reverse_row_order GL_ANGLE_robust_client_memory GL_ANGLE_texture_compression_dxt3 GL_ANGLE_texture_compression_dxt5 GL_ANGLE_texture_usage GL_ANGLE_translated_shader_source GL_CHROMIUM_bind_generates_resource GL_CHROMIUM_bind_uniform_location GL_CHROMIUM_copy_compressed_texture GL_CHROMIUM_copy_texture GL_CHROMIUM_sync_query GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_color_buffer_float GL_EXT_color_buffer_half_float GL_EXT_debug_marker GL_EXT_discard_framebuffer GL_EXT_disjoint_timer_query GL_EXT_draw_buffers GL_EXT_frag_depth GL_EXT_map_buffer_range GL_EXT_occlusion_query_boolean GL_EXT_read_format_bgra GL_EXT_robustness GL_EXT_sRGB GL_EXT_shader_texture_lod GL_EXT_texture_compression_dxt1 GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_format_BGRA8888 GL_EXT_texture_norm16 GL_EXT_texture_rg GL_EXT_texture_storage GL_EXT_unpack_subimage GL_KHR_debug GL_NV_EGL_stream_consumer_external GL_NV_fence GL_NV_pack_subimage GL_NV_pixel_buffer_object GL_OES_EGL_image GL_OES_EGL_image_external GL_OES_EGL_image_external_essl3 GL_OES_compressed_ETC1_RGB8_texture GL_OES_depth32 GL_OES_element_index_uint GL_OES_get_program_binary GL_OES_mapbuffer GL_OES_packed_depth_stencil GL_OES_rgb8_rgba8 GL_OES_standard_derivatives GL_OES_texture_float GL_OES_texture_float_linear GL_OES_texture_half_float GL_OES_texture_half_float_linear GL_OES_texture_npot GL_OES_vertex_array_object
  • webgl2Extensions: EXT_color_buffer_float EXT_texture_filter_anisotropic EXT_disjoint_timer_query MOZ_debug_get OES_texture_float_linear WEBGL_compressed_texture_s3tc WEBGL_debug_renderer_info WEBGL_debug_shaders WEBGL_lose_context MOZ_WEBGL_lose_context MOZ_WEBGL_compressed_texture_s3tc
  • webgl2Renderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce GT 710 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • webgl2Version: OpenGL ES 3.0 (ANGLE 2.1.0.2a250c8a0e15)
  • webgl2WSIInfo: EGL_VENDOR: Google Inc. (adapter LUID: 0000000000008841) EGL_VERSION: 1.4 (ANGLE 2.1.0.2a250c8a0e15) EGL_EXTENSIONS: EGL_EXT_create_context_robustness EGL_ANGLE_d3d_share_handle_client_buffer EGL_ANGLE_d3d_texture_client_buffer EGL_ANGLE_surface_d3d_texture_2d_share_handle EGL_ANGLE_query_surface_pointer EGL_ANGLE_window_fixed_size EGL_ANGLE_keyed_mutex EGL_ANGLE_surface_orientation EGL_ANGLE_direct_composition EGL_NV_post_sub_buffer EGL_KHR_create_context EGL_EXT_device_query EGL_KHR_image EGL_KHR_image_base EGL_KHR_gl_texture_2D_image EGL_KHR_gl_texture_cubemap_image EGL_KHR_gl_renderbuffer_image EGL_KHR_get_all_proc_addresses EGL_KHR_stream EGL_KHR_stream_consumer_gltexture EGL_NV_stream_consumer_gltexture_yuv EGL_ANGLE_flexible_surface_compatibility EGL_ANGLE_stream_producer_d3d_texture_nv12 EGL_ANGLE_create_context_webgl_compatibility EGL_CHROMIUM_create_context_bind_generates_resource EGL_EXTENSIONS(nullptr): EGL_EXT_client_extensions EGL_EXT_platform_base EGL_EXT_platform_device EGL_ANGLE_platform_angle EGL_ANGLE_platform_angle_d3d EGL_ANGLE_device_creation EGL_ANGLE_device_creation_d3d11 EGL_ANGLE_experimental_present_path EGL_KHR_client_get_all_proc_addresses
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
15572 solutions 141014 answers

If you use extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) that can block (wanted) content (e.g. Adblock Plus, NoScript, Ghostery, uBlock Origin) always make sure such extensions do not block (wanted) content.

  • make sure that your extensions and filters are updated to the latest version

There is security software that can interfere with loading content, so check that as well.

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Appearance
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window
If you use extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) that can block (wanted) content (e.g. Adblock Plus, NoScript, Ghostery, uBlock Origin) always make sure such extensions do not block (wanted) content. *make sure that your extensions and filters are updated to the latest version There is security software that can interfere with loading content, so check that as well. Start Firefox in <u>Safe Mode</u> to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem. *switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Appearance *do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode *https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-extensions-themes-to-fix-problems
Was this helpful to you? 0
Quote

Question owner

Vimeo still won't play in FireFox. It plays in MS Edge, so it isn't Norton, and I tried all your suggestions. No dice.

Vimeo still won't play in FireFox. It plays in MS Edge, so it isn't Norton, and I tried all your suggestions. No dice.
Was this helpful to you? 1
Quote
jscher2000
  • Top 10 Contributor
6577 solutions 53760 answers

Do you get a particular error message?

Does it play embedded in its host page: https://vimeo.com/226734082

Do you get a particular error message? Does it play embedded in its host page: https://vimeo.com/226734082
Was this helpful to you? 0
Quote

Question owner

No error message, it just sits there. It doesn't play in its host page in FireFox (it does in Edge). Does it play in YOUR Firefox???

No error message, it just sits there. It doesn't play in its host page in FireFox (it does in Edge). Does it play in YOUR Firefox???
Was this helpful to you? 1
Quote
Happy112
  • Top 10 Contributor
376 solutions 3798 answers

docwcm said

No error message, it just sits there. It doesn't play in its host page in FireFox (it does in Edge). Does it play in YOUR Firefox???

Yes - after I clicked on the the white triangle in the lower left corner ......

''docwcm [[#answer-990513|said]]'' <blockquote> No error message, it just sits there. It doesn't play in its host page in FireFox (it does in Edge). Does it play in YOUR Firefox??? </blockquote> Yes - after I clicked on the the white triangle in the lower left corner ......
Was this helpful to you? 0
Quote
jscher2000
  • Top 10 Contributor
6577 solutions 53760 answers

Helpful Reply

docwcm said

No error message, it just sits there. It doesn't play in its host page in FireFox (it does in Edge). Does it play in YOUR Firefox???

For me, it plays both full tab and embedded in the host page.

It's puzzling that your player plays dead. Have you tried disabling Adblock Plus on the site (not that I see any ads, but it's worth a try)?

Do HTML5 video players work for you on other sites? For example, if you scroll down past the obsolete table at the top of the following page, does the "H.264/MP4" video play for you: https://www.quirksmode.org/html5/tests/video.html

''docwcm [[#answer-990513|said]]'' <blockquote> No error message, it just sits there. It doesn't play in its host page in FireFox (it does in Edge). Does it play in YOUR Firefox??? </blockquote> For me, it plays both full tab and embedded in the host page. It's puzzling that your player plays dead. Have you tried disabling Adblock Plus on the site (not that I see any ads, but it's worth a try)? Do HTML5 video players work for you on other sites? For example, if you scroll down past the obsolete table at the top of the following page, does the "H.264/MP4" video play for you: https://www.quirksmode.org/html5/tests/video.html
Was this helpful to you? 2
Quote
Happy112
  • Top 10 Contributor
376 solutions 3798 answers

Plays for me with AdBlock Plus enabled .......

Plays for me with AdBlock Plus enabled .......
Was this helpful to you? 1
Quote

Question owner

jscher2000 said

docwcm said
No error message, it just sits there. It doesn't play in its host page in FireFox (it does in Edge). Does it play in YOUR Firefox???

For me, it plays both full tab and embedded in the host page.

It's puzzling that your player plays dead. Have you tried disabling Adblock Plus on the site (not that I see any ads, but it's worth a try)?

Do HTML5 video players work for you on other sites? For example, if you scroll down past the obsolete table at the top of the following page, does the "H.264/MP4" video play for you: https://www.quirksmode.org/html5/tests/video.html

All 3 videos played for me, even with ABP on. I don't know anything else to try. I guess I'll have to use Edge. Oh, well....

''jscher2000 [[#answer-990519|said]]'' <blockquote> ''docwcm [[#answer-990513|said]]'' <blockquote> No error message, it just sits there. It doesn't play in its host page in FireFox (it does in Edge). Does it play in YOUR Firefox??? </blockquote> For me, it plays both full tab and embedded in the host page. It's puzzling that your player plays dead. Have you tried disabling Adblock Plus on the site (not that I see any ads, but it's worth a try)? Do HTML5 video players work for you on other sites? For example, if you scroll down past the obsolete table at the top of the following page, does the "H.264/MP4" video play for you: https://www.quirksmode.org/html5/tests/video.html </blockquote> All 3 videos played for me, even with ABP on. I don't know anything else to try. I guess I'll have to use Edge. Oh, well....
Was this helpful to you?
Quote
Happy112
  • Top 10 Contributor
376 solutions 3798 answers

As  player.vimeo.com   uses   HTML5, this will probably make no sense to anyone, but :

Would you disable your FlashBlock extension and see if that makes a difference  ?

As&nbsp; player.vimeo.com &nbsp; uses &nbsp; HTML5, this will probably make no sense to anyone, but : Would you disable your FlashBlock extension and see if that makes a difference ?

Modified by Happy112

Was this helpful to you? 0
Quote

Question owner

Have disabled ALL extensions (and clicked on the start arrow) to no avail.

Have disabled ALL extensions (and clicked on the start arrow) to no avail.
Was this helpful to you?
Quote
jscher2000
  • Top 10 Contributor
6577 solutions 53760 answers

Could you try Firefox's Network Monitor to see whether content is loading from the two related servers the site uses? Here's how:

While viewing the page with the player, open Firefox's Network Monitor in the lower part of the tab using either:

  • Ctrl+Shift+q
  • "3-bar" menu button > Developer > Network
  • (menu bar) Tools > Web Developer > Network

Then reload the top part of the tab using Ctrl+Shift+r -- that will bypass the cache and require fresh retrieval of all files. Firefox should list all the requests it is sending and show what kind of response was received. I'm attaching an example of a successful retrieval.

Can you see any information on why some content is not loaded (e.g., red squares with error codes, missing locks on secure servers, etc.)?

Could you try Firefox's Network Monitor to see whether content is loading from the two related servers the site uses? Here's how: While viewing the page with the player, open Firefox's Network Monitor in the lower part of the tab using either: * Ctrl+Shift+q * "3-bar" menu button > Developer > Network * (menu bar) Tools > Web Developer > Network Then reload the top part of the tab using Ctrl+Shift+r -- that will bypass the cache and require fresh retrieval of all files. Firefox should list all the requests it is sending and show what kind of response was received. I'm attaching an example of a successful retrieval. Can you see any information on why some content is not loaded (e.g., red squares with error codes, missing locks on secure servers, etc.)?
Was this helpful to you? 0
Quote
Happy112
  • Top 10 Contributor
376 solutions 3798 answers

docwcm said

Have disabled ALL extensions (and clicked on the start arrow) to no avail.

Bummer   ! (Wasn't sure if you had re-enabled them one by one)

All I can think of now is to ask you to contact their support :

https://help.vimeo.com/hc/en-us/articles/224818407-How-to-contact-us

But maybe someone else will come to your rescue with a brilliant idea   .......

''docwcm [[#answer-990688|said]]'' <blockquote> Have disabled ALL extensions (and clicked on the start arrow) to no avail. </blockquote> Bummer &nbsp; ! (Wasn't sure if you had re-enabled them one by one) All I can think of now is to ask you to contact their support : https://help.vimeo.com/hc/en-us/articles/224818407-How-to-contact-us But maybe someone else will come to your rescue with a brilliant idea &nbsp; .......
Was this helpful to you?
Quote

Question owner

jscher2000 said

Could you try Firefox's Network Monitor to see whether content is loading from the two related servers the site uses? Here's how: While viewing the page with the player, open Firefox's Network Monitor in the lower part of the tab using either:
  • Ctrl+Shift+q
  • "3-bar" menu button > Developer > Network
  • (menu bar) Tools > Web Developer > Network
Then reload the top part of the tab using Ctrl+Shift+r -- that will bypass the cache and require fresh retrieval of all files. Firefox should list all the requests it is sending and show what kind of response was received. I'm attaching an example of a successful retrieval. Can you see any information on why some content is not loaded (e.g., red squares with error codes, missing locks on secure servers, etc.)?

No error codes, etc. Looks the same as yours, but goes nowhere.

''jscher2000 [[#answer-990711|said]]'' <blockquote> Could you try Firefox's Network Monitor to see whether content is loading from the two related servers the site uses? Here's how: While viewing the page with the player, open Firefox's Network Monitor in the lower part of the tab using either: * Ctrl+Shift+q * "3-bar" menu button > Developer > Network * (menu bar) Tools > Web Developer > Network Then reload the top part of the tab using Ctrl+Shift+r -- that will bypass the cache and require fresh retrieval of all files. Firefox should list all the requests it is sending and show what kind of response was received. I'm attaching an example of a successful retrieval. Can you see any information on why some content is not loaded (e.g., red squares with error codes, missing locks on secure servers, etc.)? </blockquote> No error codes, etc. Looks the same as yours, but goes nowhere.
Was this helpful to you?
Quote
Happy112
  • Top 10 Contributor
376 solutions 3798 answers

Would you check this test page please :

https://www.youtube.com/html5

Would you check this test page please : https://www.youtube.com/html5
Was this helpful to you?
Quote
jscher2000
  • Top 10 Contributor
6577 solutions 53760 answers

docwcm said

No error codes, etc. Looks the same as yours, but goes nowhere.

I guess I'm blocking Google ads. Whoops. ;-)

But the last file you got from "skyfire" was master.json. That's the last file I get before clicking the Play button, when I move my mouse over the control bar. Did you get a play button and other controls, or is your player failing to set up at all?

Then after I click play, I get the "segment" files listed in my screenshot. Is the Play button dead for you?

''docwcm [[#answer-990756|said]]'' <blockquote> No error codes, etc. Looks the same as yours, but goes nowhere. </blockquote> I guess I'm blocking Google ads. Whoops. ;-) But the last file you got from "skyfire" was master.json. That's the last file I get before clicking the Play button, when I move my mouse over the control bar. Did you get a play button and other controls, or is your player failing to set up at all? Then after I click play, I get the "segment" files listed in my screenshot. Is the Play button dead for you?
Was this helpful to you? 0
Quote

Helpful Reply

The first frame of the video is there when the vimeo loads. The Play button is there, and clicking on that blanks the player, there is scrambling activity on the lower progress bar, and the Pause symbol comes up.

Then ... nada. The Pause symbol alternates with the play button when they are clicked, and the Network lines show the same cycle as before. (I have waited for over an hour in case it was some kind of load delay.)

The first frame of the video is there when the vimeo loads. The Play button is there, and clicking on that blanks the player, there is scrambling activity on the lower progress bar, and the Pause symbol comes up. Then ... nada. The Pause symbol alternates with the play button when they are clicked, and the Network lines show the same cycle as before. (I have waited for over an hour in case it was some kind of load delay.)
Was this helpful to you? 1
Quote
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
15572 solutions 141014 answers

Try to create a new profile to test if your current profile is causing the problem.

See "Creating a profile":

If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over problems.

Try to create a new profile to test if your current profile is causing the problem. See "Creating a profile": *https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles *http://kb.mozillazine.org/Standard_diagnostic_-_Firefox#Profile_issues If the new profile works then you can transfer files from a previously used profile to the new profile, but be cautious not to copy corrupted files to avoid carrying over problems. *http://kb.mozillazine.org/Transferring_data_to_a_new_profile_-_Firefox
Was this helpful to you?
Quote
Ask a question

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.