Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

FIREFOX tarjoaa uutta päivitystä, mutta sanoo sitten, että käyttäjätunnukseni on väärä. Mac OS Sierra

  • 3 replies
  • 2 have this problem
  • 15 views
  • Last reply by Larso

more options

En tietääkseni ole määritellyt mitään pää- tai muutakaan käyttäjää FFoxille. Minulla on nyt käytössä joitakin tekemiäni asetuksia, enkä halua riskeerata niiden menettämistä esim poistamalla FF ja lataamalla sen uudelleen.

All Replies (3)

more options

Miten Firefox sanoo käyttäjätunnuksen olevan väärä? Pelkän Firefoxin poistamisen ei pitäisi poistaa asetuksia. Voit ainakin kokeilla ladata ja asentaa Firefoxin uudestaan poistamatta sitä ensin. Siten asetusten ei ainakaan pitäisi hävitä.

more options

Hei tällainen herja esiintyy heti kun olen valinnut päivitä:

Päivitys ei onnistu Suositeltu turvallisuus ja vakauspäivitys on saatavilla mutta sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia sen asentamiseen. Ota yhteys järjestelmän ylläpitäjään tai yritä uudelleen käyttäjätililtä jolla on oikeus asentaa ohjelmia tietokoneellesi.

En ymmärrä. Minulla ei ole muita käyttäjätilejä kuin omani, jolta olen asentanut ohjelmia (mm MS-office).

terv, Foxterrier

more options

Erikoinen tilanne, mutta jos onnistut poistamaan Firefoxin niin voit sen jälkeen asentaa sen uudestaan. Asetuksiesi pitäisi säilyä ennallaan.

Jokin aikaa sitten Firefoxin kanssa oli kyllä joku tunnettu ongelma, jonka takia päivittyminen ei joskus toiminut Macillä. Ilmeisesti tämän takia jopa Firefox itse voi kehottaa joitain ihmisiä asentamaan Firefoxin uudestaan (olen suomentanut sellaisia viestejä).

Kerro, jos sait tai et saanut tilannetta ratkaistua ja pahoittelut, että vastauksessa kesti.