X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

This thread was closed and archived. Please ask a new question if you need help.

Why is my FireFTP is disabled after updating to Firefox 50.0.2?

Posted

Locking duplicate thread.
Please continue here: [/questions/1149746]

I went to use FireFTP and discovered it had been disabled sometime after a recent Firefox update. I'm using Firefox 50.0.2 on a Mac with OS X 10.11.6. I checked one of my other Macs and it exhibits the same issue with FireFTP disabled.

Is there a new version of FireFTP that is compatible? I haven't found it. Or is there another way to restore FireFTP?

Thanks.

<i>Locking duplicate thread.<br>Please continue here: [[/questions/1149746]]</i> I went to use FireFTP and discovered it had been disabled sometime after a recent Firefox update. I'm using Firefox 50.0.2 on a Mac with OS X 10.11.6. I checked one of my other Macs and it exhibits the same issue with FireFTP disabled. Is there a new version of FireFTP that is compatible? I haven't found it. Or is there another way to restore FireFTP? Thanks.

Modified by cor-el

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe® Acrobat® Plug-in for Web Browsers, Version 15.020.20042
  • Aspera Web enables fast and secure file transfers using fasp. For more information, visit www.asperasoft.com.
  • Plugin that detects installed Citrix Online products (visit www.citrixonline.com).
  • Provides information about the default web browser
  • Garmin Communicator Plug-in Version 4.0.3.0
  • The Google Earth Plugin allows you to view 3D imagery and terrain in your web browser.
  • Displays Java applet content, or a placeholder if Java is not installed.
  • 5.4
  • Shockwave Flash 23.0 r0
  • WebEx64 General Plugin Container Version 205
  • iPhoto6

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.11; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0

More Information

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8839 solutions 72246 answers

Oops, your question duplicated. Let's continue here: https://support.mozilla.org/questions/1149746

Oops, your question duplicated. Let's continue here: https://support.mozilla.org/questions/1149746