X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

error 5.3.4 554- 554 5.2.0 can not send e-mail

Posted

an error occurred while sending mail. The mail server responded: 5.3.4 554-554 5.2.0 STOREDRV.Deliver; delivery result banner. Please check the message and try again I did that I couldn't find anything. I have 2 accounts [email address] and [email address] and I can not send any out going email PLEASE I NEED HELP

Do not post sensitive information in a public forum -- email addresses removed by moderator

an error occurred while sending mail. The mail server responded: 5.3.4 554-554 5.2.0 STOREDRV.Deliver; delivery result banner. Please check the message and try again I did that I couldn't find anything. I have 2 accounts [email address] and [email address] and I can not send any out going email PLEASE I NEED HELP ''Do not post sensitive information in a public forum -- email addresses removed by moderator''

Modified by Andrew

Chosen solution

I'm having the same problem on Hotmail. did not occur until I updated T bird ?

Read this answer in context 0

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; Trident/7.0; .NET4.0C; .NET4.0E; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.30729; .NET CLR 3.5.30729; rv:11.0) like Gecko

More Information

16deke 0 solutions 2 answers

Yep, I have same problem. Started a few months back. I can send 4 e-mails to a mailing list of ~40 members. e-mail #5 results in this error msg. E-mails may or may not have attachments, doesn't matter.

E-mail server is MSN/Outlook, so don't think there's anything I can control there?

TIA

Yep, I have same problem. Started a few months back. I can send 4 e-mails to a mailing list of ~40 members. e-mail #5 results in this error msg. E-mails may or may not have attachments, doesn't matter. E-mail server is MSN/Outlook, so don't think there's anything I can control there? TIA
16deke 0 solutions 2 answers

Helpful Reply

I'm wondering if these posts are ever reviewed? The problem continues, and I can't find any suggestions, let alone a solution. Can anyone offer help?

I'm wondering if these posts are ever reviewed? The problem continues, and I can't find any suggestions, let alone a solution. Can anyone offer help?
BJ56 1 solutions 1 answers

Chosen Solution

I'm having the same problem on Hotmail. did not occur until I updated T bird ?

I'm having the same problem on Hotmail. did not occur until I updated T bird ?