Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Back up na afsluiten

  • No replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
more options

Als ik Thunderbird afsluit krijg ik een pop up menu te zien waar je een Back up kan maken, ik heb een map aangemaakt in de folder Thunderbird op C maar helaas zodra ik OK aanklik gebeurt er echt helemaal niets, nada, kan wachten tot ik een ons weeg maar zelfs na een half uur nog totaal geen enkele reacties van het programma, wie weet wat ik eventueel fout doe of wat er mis is. Plaatje uploaden van amper 28 kb schijnt veel moeite te kosten, maar het betreft hier "ImportExportTools-back up" Dan maar zonder plaatje nietwaar.

Grt. Henry

Als ik Thunderbird afsluit krijg ik een pop up menu te zien waar je een Back up kan maken, ik heb een map aangemaakt in de folder Thunderbird op C maar helaas zodra ik OK aanklik gebeurt er echt helemaal niets, nada, kan wachten tot ik een ons weeg maar zelfs na een half uur nog totaal geen enkele reacties van het programma, wie weet wat ik eventueel fout doe of wat er mis is. Plaatje uploaden van amper 28 kb schijnt veel moeite te kosten, maar het betreft hier "ImportExportTools-back up" Dan maar zonder plaatje nietwaar. Grt. Henry