Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

auto login hang

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 26 views
  • Last reply by greybert

more options

win 7|<=ff49b5 (tested in safe mode&2nd sync'd pc (ff48), autologon enabled, not tested after nuking prof,pref,caches,etc)::

start ff, goto hotmail.com, autologin doesn't work, switch tab&back, autologin works

=========================================================

since I am getting absolutely no support; I decided to nuke from above

deleted profile, uninstalled ff, reboot

disabled mbae, did a clean install, sync p/w & bk/mrk only

problem persists

Modified by greybert

All Replies (3)

more options

Hi greybert,

Sorry you have not got an answer yet.

What exactly do you mean by autolgin can you please explain in a bit more detail what you are doing, what does not happen and any error messages you get.

Are you just trying to open your Hotmail Webmail and have set Firefox to remember your login credentials for the webmail site but it used to do that and now fails to ?

Or are you doing something much more complex if so what ?

more options

P.S. Presumably you will need to set the webmail's own setting to keep you signed in. That will likely use cookies so you will to make sure you are not blocking or clearing those cookies, and you may also need to consider how any script or Ad blocker interacts with the webmail site.

more options

when you goto a website that requires logon and you have enabled options>security>remember logins for sites; fire fox (mostly) enters you user name and password

i have multiple hotmail accts so when I goto hotmail logon is blank. if i start entering the username or click on the frame, ff should offer a drop down list of possibilities. when I do it nothing happens (for a long while ie minutes). to get it going I have to switch to another tab and go back then auto logon starts to work. this only happens on sites I have multiple logons. if I logout and goback to the login page it happens again

I have tested this in safe mode with all security programs disabled. I have also tried deleteing my profile and reinstalling ff and syncing back only passwords and bookmarks

this isn't a new bug it's been occuring for at least the last 5 majour versions my laptop w/ff 48 also displays the same behavior

Modified by greybert