Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Youtube,TWO audios out of sync, with one video, mute leaves one audio, but it is out of sync with video.

  • 1 reply
  • 5 have this problem
  • 14 views
  • Last reply by yellupcm

more options

Click on a Youtube (any). Video and Audio start correctly, about 5 to 10 seconds later Audio starts again. Now one video, with TWO audios out of sync. Hit mute, only one audio. It is out of sync with video. Any fix? I asked this question to Ubuntu support, Launchpad.net. In back and forth communicating, they concluded, that is in my Firefox settings. I have checked the settings and found nothing to cause this problem. I downloaded an Youtube video to hard drive. It plays correctly from there. (Added 8/8/16)

Click on a Youtube (any). Video and Audio start correctly, about 5 to 10 seconds later Audio starts again. Now one video, with TWO audios out of sync. Hit mute, only one audio. It is out of sync with video. Any fix? I asked this question to Ubuntu support, Launchpad.net. In back and forth communicating, they concluded, that is in my Firefox settings. I have checked the settings and found nothing to cause this problem. I downloaded an Youtube video to hard drive. It plays correctly from there. (Added 8/8/16)

Modified by yellupcm

Chosen solution

Solved! Disabled Youtube HTML5 - Video, in addons (plugin). 8/9/16 yellupcm

Read this answer in context 👍 5

All Replies (1)

more options

Chosen Solution

Solved! Disabled Youtube HTML5 - Video, in addons (plugin). 8/9/16 yellupcm