Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Facebook and Tumblr are not working!

  • 3 replies
  • 1 has this problem
  • 6 views
  • Last reply by LaurenM01

more options

Just downloaded Firefox after Chrome kept crashing except I'm having the problem where when I try to go to Facebook it redirects me saying that "the site is not secure." I've gone through all the relevant security settings and nothing it working.

Then I tried Tumblr to see if this was the case with all social media. It let's the site through but only with text and no formatting or graphics. Again, I tried going through the settings but I see absolutely nothing worthwhile or helpful.

Please help!

Modified by LaurenM01

Chosen solution

Hey Lauren!

This is definitely one annoying error message. I believe it's caused by your antivirus software. I see you have a Avast addon installed. That lets me know you have Avast installed on your system. My advice is to go into the Avast settings and uncheck the "Enable HTTPS Scanning" setting. Once you have done that, retry visiting the site in both Firefox and Chrome and let me know the results. Thanks!

Detailed instructions on how to do that: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER#w_the-error-occurs-on-multiple-secure-sites

Read this answer in context 👍 1

All Replies (3)

more options

Chosen Solution

Hey Lauren!

This is definitely one annoying error message. I believe it's caused by your antivirus software. I see you have a Avast addon installed. That lets me know you have Avast installed on your system. My advice is to go into the Avast settings and uncheck the "Enable HTTPS Scanning" setting. Once you have done that, retry visiting the site in both Firefox and Chrome and let me know the results. Thanks!

Detailed instructions on how to do that: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER#w_the-error-occurs-on-multiple-secure-sites

more options

Hi Lauren, sorry to bug you but just wanted to confirm that my post fixed your problem. Sometimes people mark their posts as solved by accident. So I just want to be sure. :)

more options

@Noah_SUMO Hi! Yes! It fixed it right up! Thank you so much!