Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Pocket logo invisible on default profile, but visible on new profile; is it a bug?

  • 5 replies
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by Oxylatium

more options

I can't save any webpages to 'pocket' because the logo is invisible and appears nothing by clicking on it. But it's fine on new profile; logo is visible on menu bar and pops-up window by clicking it. I try to clear browser history including site preferences, activity logins, cache, cookies and so on several times, but problem still emerges. Is it a bug or profile error?

Build ID : 20160327030437 User Agent : Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:48.0) Gecko/20100101 Firefox/48.0 OS : Linux 3.13.0-84-generic x86


Attached screenshots

Chosen solution

All Replies (5)

more options

Try to reset the browser.uiCustomization.state pref on the about:config page.

You can open the about:config page via the location/address bar. You can accept the warning and click "I'll be careful" to continue.

more options

cor-el said

Try to reset the browser.uiCustomization.state pref on the about:config page. You can open the about:config page via the location/address bar. You can accept the warning and click "I'll be careful" to continue.

I followed your instruction, it didn't work :( . Is there any alternative way to get rid of this error?

more options

Did you change any pocket prefs on the about:config page?

  • browser.pocket.enabled
  • browser.pocket.api
  • browser.pocket.site
more options

cor-el said

Did you change any pocket prefs on the about:config page?
  • browser.pocket.enabled
  • browser.pocket.api
  • browser.pocket.site

This three prefs has been removed from,

  • Nightly 48.0a1 (2016-03-29)
  • Aurora 47.0a2 (2016-03-28)
  • Firefox Beta 46.0b6 (2016-03-28)

But still remains on Firefox 45.0 (2016-03-04) Should I include these manually?

Modified by Khalid Syfullah Zaman

more options

Chosen Solution

It's bug https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1259729 You need to wait for a patch.