X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

does not give option to sync, register, or login

Posted

I'm trying to sync my firefox, but when I go to my preference page, nothing is listed and it doesn't give me the the option to add a device, register, or anything. It's literally a blank window. I can't find where to register on mozilla and when I go to sign in, it says incorrect username/password. I asked to send the password, but the emails never showed up. This is extremely annoying and frustrating and your support site is just sending me in circles.

I'm trying to sync my firefox, but when I go to my preference page, nothing is listed and it doesn't give me the the option to add a device, register, or anything. It's literally a blank window. I can't find where to register on mozilla and when I go to sign in, it says incorrect username/password. I asked to send the password, but the emails never showed up. This is extremely annoying and frustrating and your support site is just sending me in circles.
Attached screenshots

Chosen solution

Turns out it's my adblocker. I googled AdBlock plus and there's a know bug. Disabled, registered, re-enabled after the sync.

Read this answer in context 1

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe® Acrobat® Plug-in for Web Browsers, Version 11.0.11
  • The Google Earth Plugin allows you to view 3D imagery and terrain in your web browser.
  • Version 5.38.6.0
  • Displays Java applet content, or a placeholder if Java is not installed.
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Shockwave Flash 20.0 r0
  • 5.1.40728.0
  • iPhoto6

Application

  • Firefox 44.0
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:44.0) Gecko/20100101 Firefox/44.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/44.0/Darwin/en-US/

Extensions

  • Adblock Plus 2.7.1 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • eBay Shopping Assistant 2.4 ({ABEEEEB2-F580-4187-A1B6-6811D4386F5A}) (Inactive)
  • Searchme 3.0 ({B489E004-0A0C-496D-A374-33AF61E54469}) (Inactive)
  • Slick Savings 4.1 ({376CE31F-F4FE-416A-9A94-4A85DCFD356C}) (Inactive)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription:
  • adapterDeviceID: 0x2a02
  • adapterDrivers:
  • adapterRAM:
  • adapterVendorID: 0x8086
  • driverDate:
  • driverVersion:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'none', u'AzureContentBackend': u'quartz', u'AzureSkiaAccelerated': 1}
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: No;
  • webglRenderer: Intel Inc. -- Intel GMA X3100 OpenGL Engine
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: OpenGL

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
user1298613 5 solutions 132 answers

You might want to leave the window open for a while, I know its a funny thing but the device is thinking and gathering information. Mine took a good few minutes to show up.

If that doesnt work, let us know and we'll try something else. :)

You might want to leave the window open for a while, I know its a funny thing but the device is thinking and gathering information. Mine took a good few minutes to show up. If that doesnt work, let us know and we'll try something else. :)

Question owner

I left the preferences window sit for five minutes and it still shows the same thing. Still have not received password from login screen, but I got this response no problem to my email inbox.

I left the preferences window sit for five minutes and it still shows the same thing. Still have not received password from login screen, but I got this response no problem to my email inbox.
user1298613 5 solutions 132 answers

Have you tried deleting your temporary internet files and cookies lately. Not sure how to do that on a mac.

The e-mails might be going to your Trash can, have a look in there.

Have you got any adblock software installed, that might be a problem.

I found this relating to the Sync page not loading, see if anything works

http://mzl.la/1BAQTae

Have you tried deleting your temporary internet files and cookies lately. Not sure how to do that on a mac. The e-mails might be going to your Trash can, have a look in there. Have you got any adblock software installed, that might be a problem. I found this relating to the Sync page not loading, see if anything works http://mzl.la/1BAQTae

Chosen Solution

Turns out it's my adblocker. I googled AdBlock plus and there's a know bug. Disabled, registered, re-enabled after the sync.

Turns out it's my adblocker. I googled AdBlock plus and there's a know bug. Disabled, registered, re-enabled after the sync.

Modified by spitecookie