X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

My 'options' on the 'tools' drop-down no longer works. Why?

Posted

In attempting to save a new set of tabs to open on start-up, when I click the 'options' , option, on the 'Tools' drop-down list, I get an error message "The address isn't valid

The URL is not valid and cannot be loaded.

   Web addresses are usually written like http://www.example.com/
   Make sure that you're using forward slashes (i.e. /)."

I've used this multiple times in the past. I have recently downloaded Windows 10. Not sure if this is the culprit...

In attempting to save a new set of tabs to open on start-up, when I click the 'options' , option, on the 'Tools' drop-down list, I get an error message "The address isn't valid The URL is not valid and cannot be loaded. Web addresses are usually written like http://www.example.com/ Make sure that you're using forward slashes (i.e. /)." I've used this multiple times in the past. I have recently downloaded Windows 10. Not sure if this is the culprit...

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 15.9.20069
  • Citrix Online App Detector Plugin
  • IE Tab plugin
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 10.65.2 for Mozilla browsers
  • McAfee MSC FF plugin DLL
  • McAfee Virtual Technician plugin
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • Picasa plugin
  • Shockwave Flash 19.0 r0
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 12.0.4.144
  • 5.1.40728.0
  • NPWLPG
  • Enables the interaction of Mathematica content with the latest installed version of Mathematica.

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4224 solutions 58935 answers

Checked that you used the correct link.

Checked that you used the correct link.
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17415 solutions 157309 answers

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox menu button/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox menu button/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
Start Firefox in <u>[[Safe Mode|Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions (Firefox menu button/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem. *Switch to the DEFAULT theme: Firefox menu button/Tools > Add-ons > Appearance *Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes