X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Tab title shows connecting...

Posted

I am able to browse any and all websites but the tab titles of the pages opened by me all show either "Connecting..." or "New Tab" I am having a hard time keeping track of which tabs have which pages opened since all show the same text as mentioned above.

I have attached an image file showing the problem. Keep in mind that all the tabs have web pages loaded in them.

What might be the problem?

I am able to browse any and all websites but the tab titles of the pages opened by me all show either "Connecting..." or "New Tab" I am having a hard time keeping track of which tabs have which pages opened since all show the same text as mentioned above. I have attached an image file showing the problem. Keep in mind that all the tabs have web pages loaded in them. What might be the problem?
Attached screenshots

Chosen solution

This issue can be caused by an extension that isn't working properly.

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox menu button/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox menu button/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
Read this answer in context 1

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 15.9.20069
  • Google Update
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 11.60.2 for Mozilla browsers
  • McAfee MSC FF plugin DLL
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft SharePoint
  • PDF-XChange Viewer Netscape Gecko Plugin
  • Shockwave Flash 19.0 r0
  • VLC media player Web Plugin

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17410 solutions 157269 answers

Chosen Solution

This issue can be caused by an extension that isn't working properly.

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions (Firefox menu button/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem.

  • Switch to the DEFAULT theme: Firefox menu button/Tools > Add-ons > Appearance
  • Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window
This issue can be caused by an extension that isn't working properly. Start Firefox in <u>[[Safe Mode|Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions (Firefox menu button/Tools > Add-ons > Extensions) or if hardware acceleration is causing the problem. *Switch to the DEFAULT theme: Firefox menu button/Tools > Add-ons > Appearance *Do NOT click the Reset button on the Safe Mode start window *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes

Question owner

My heartfelt thanks. The tabs started working properly when I restarted Firefox in safe mode. Now it is just a matter of searching for the add-on that was causing this.

My heartfelt thanks. The tabs started working properly when I restarted Firefox in safe mode. Now it is just a matter of searching for the add-on that was causing this.