X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

youtube play problems

Posted

Dear Firefox,

I am having trouble when i play youtube, its moving forward a bit and backard a bit, like laggy, and it continues till end, what happen, but it play normal when i use other browser such as chrome, ie, and others . i've tried in other computer too... please fix.

Regards Hary

Dear Firefox, I am having trouble when i play youtube, its moving forward a bit and backard a bit, like laggy, and it continues till end, what happen, but it play normal when i use other browser such as chrome, ie, and others . i've tried in other computer too... please fix. Regards Hary

Chosen solution

check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

Read this answer in context 2

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.4
  • Shockwave Flash 18.0 r0
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.5
  • 5.1.30514.0
  • VMware Remote Console Plug-in
  • NPWLPG

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0

More Information

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4269 solutions 59845 answers

Chosen Solution

check this:

  • see if there are updates for your graphics drive drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

check this: * see if there are updates for your graphics drive drivers '''https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration''' * disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later) '''https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround''' * disable hardware acceleration in the Flash plugin '''https://forums.adobe.com/thread/891337''' See also: * '''http://kb.mozillazine.org/Flash#Troubleshooting'''