X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Unable to log into ZDNet site since updating to ver 39

Posted

...since the update top ver 39, I am having issues with teh ZDNet site. I can open the page read articles, but cannot view comments or sign in to respond. When I click on the sign in icon, I do not get the sign in menu.

I have made no change to my privacy or security settings that would have caused this. I had no issue logging in from my notebook however that system is currently experiencing the display blanking out shortly after it boots up so for the time being, I am forced to use my workstation for my Net activities. The workstation is a standalone in my residence, not part of any company network so there are no company enforced restrictions. Both the workstation and Notebook use the same AV software and have the same firewall setup as well as FF plugins and add ons, so I should not be experiencing this.

...since the update top ver 39, I am having issues with teh ZDNet site. I can open the page read articles, but cannot view comments or sign in to respond. When I click on the sign in icon, I do not get the sign in menu. I have made no change to my privacy or security settings that would have caused this. I had no issue logging in from my notebook however that system is currently experiencing the display blanking out shortly after it boots up so for the time being, I am forced to use my workstation for my Net activities. The workstation is a standalone in my residence, not part of any company network so there are no company enforced restrictions. Both the workstation and Notebook use the same AV software and have the same firewall setup as well as FF plugins and add ons, so I should not be experiencing this.

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Next Generation Java Plug-in 11.51.2 for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision Streaming plugin for Mozilla browsers
  • NVIDIA 3D Vision plugin for Mozilla browsers
  • PDF-XChange Viewer Netscape Gecko Plugin
  • Shockwave Flash 18.0 r0

Application

  • Firefox 39.0.3
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/39.0.3/WINNT/en-US/

Extensions

  • Adblock Plus 2.6.10 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • BetterPrivacy 1.68.1-signed ({d40f5e7b-d2cf-4856-b441-cc613eeffbe3})
  • Blur 4.9.1720 (donottrackplus@abine.com)
  • Clear Cache Button 0.9f.1-signed ({563e4790-7e70-11da-a72b-0800200c9a66})
  • Easy YouTube Video Downloader 7.0 ({c0c9a2c7-2e5c-4447-bc53-97718bc91e1b})
  • Flashblock 1.5.18.1-signed ({3d7eb24f-2740-49df-8937-200b1cc08f8a})
  • Google Translator for Firefox 2.1.0.5.1 (translator@zoli.bod)
  • Greasemonkey 3.3 ({e4a8a97b-f2ed-450b-b12d-ee082ba24781})
  • Lazarus: Form Recovery 2.3.1-signed (lazarus@interclue.com)
  • Norton Toolbar 2015.5.2.16 ({2D3F3651-74B9-4795-BDEC-6DA2F431CB62})
  • Yet Another Remove It Permanently 0.3.4.1-signed (yarip@mozdev.org)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: NVIDIA GeForce GTX 460
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x0e22
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 1024
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 00000000
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x10de
  • adapterVendorID2:
  • clearTypeParameters: Gamma: 1800 Pixel Structure: R ClearType Level: 100 Enhanced Contrast: 0
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 6.2.9200.17292
  • driverDate: 2-17-2015
  • driverDate2:
  • driverVersion: 9.18.13.4762
  • driverVersion2:
  • info: {u'AzureCanvasBackend': u'direct2d 1.1', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'direct2d 1.1', u'AzureSkiaAccelerated': 0}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 1
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce GTX 460 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Direct3D 11

Modified Preferences

Misc

  • User JS: Yes
  • Accessibility: No
Banban 57 solutions 334 answers

Don't you get the popup like in the screenshot after clicking on LOG IN TO ZDNET upper right?

Alternately, you can login directly from this page: https://secure.zdnet.com/user/login/.

Don't you get the popup like in the screenshot after clicking on '''LOG IN TO ZDNET''' upper right? Alternately, you can login directly from this page: [https://secure.zdnet.com/user/login/].

Question owner

...what I am not getting is the little red circle next to the icon (which turns white after one is logged in) that opens the menu for the drop down. Even after clicking on the link provided the circle still does not show up, so when I place the cursor on it and click, nothing happens.

I have no idea of what would be blocking the site from working as again I have the same setup on the notebook same AV same level of firewall, and I had no issue logging in on it (although I do have an older version of FF as it is a 32 bit system and the newer versions of FF tend to bloat in memory until they exceed the 2 GB allowed and then freeze).

...what I am not getting is the little red circle next to the icon (which turns white after one is logged in) that opens the menu for the drop down. Even after clicking on the link provided the circle still does not show up, so when I place the cursor on it and click, nothing happens. I have no idea of what would be blocking the site from working as again I have the same setup on the notebook same AV same level of firewall, and I had no issue logging in on it (although I do have an older version of FF as it is a 32 bit system and the newer versions of FF tend to bloat in memory until they exceed the 2 GB allowed and then freeze).

Question owner

Banban said

Don't you get the popup like in the screenshot after clicking on LOG IN TO ZDNET upper right? Alternately, you can login directly from this page: https://secure.zdnet.com/user/login/.

This is what I get after logging in when I use that link:

''Banban [[#answer-765719|said]]'' <blockquote> Don't you get the popup like in the screenshot after clicking on '''LOG IN TO ZDNET''' upper right? Alternately, you can login directly from this page: [https://secure.zdnet.com/user/login/]. </blockquote> This is what I get after logging in when I use that link:
Banban 57 solutions 334 answers

Ok, thanks for the screenshot. Try to login by using Firefox Safe Mode.

To start Firefox in Safe Mode:

  1. Click on the menu button in the top right-hand corner
  2. Click on ? below and select Troubleshooting Information
  3. Click on Restart with Add-ons Disabled
Ok, thanks for the screenshot. Try to login by using Firefox [[Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode|Safe Mode]]. To start Firefox in Safe Mode: # Click on the menu button in the top right-hand corner # Click on '''?''' below and select '''Troubleshooting Information''' # Click on '''Restart with Add-ons Disabled'''