Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Some pages aren't loading after last update to v39.

more options

After the 07/07 update, many (but not all) pages that previously worked fine are now timing out and need to be reloaded to load (for the first time, as it were). Started by clearing cache, then checked for malware, and ended by reinstalling Firefox. I copied my profile rather than starting from scratch with extensions (only running about 5).

All these problematic pages open fine in IE.

Any ideas? Many thanks.

Chosen solution

As a test, please disable McAfee. It has caused problems.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

more options

Chosen Solution

As a test, please disable McAfee. It has caused problems.

more options

IsabelGibson said

After the 07/07 update, many (but not all) pages that previously worked fine are now timing out and need to be reloaded to load (for the first time, as it were). Started by clearing cache, then checked for malware, and ended by reinstalling Firefox. I copied my profile rather than starting from scratch with extensions (only running about 5). All these problematic pages open fine in IE. Any ideas? Many thanks.

Thanks, that was quick! The worst-offending site opened fine with McAfee disabled - without any other security I'm reluctant to do a longer test! Whither now, o wise one? Or do you mean just to disable the Site Advisor plug-in?

Modified by IsabelGibson

more options

Unless someone shows up here with advice, contact McAfee support.

But first try this;

http://service.mcafee.com/faqdocument.aspx?id=TS100162 How to uninstall SiteAdvisor

To disable it: Type "about:addons" in the Location bar Find the extension and click on its "Disable" button

more options

Thanks kindly, Fred - will try that.