Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

You Tube videos stopped working as of today only on Firefox?

  • 2 replies
  • 28 have this problem
  • 1008 views
  • Last reply by johnrwebster

more options

Site: crownguitarfest.org

YouTube videos embedded were working fine until today? Now they error: "An error occurred, please try again later. Learn More.

The videos still work perfectly in Chrome, and work okay in Safari (by installing the "ClickToPlugin" extension to Safari, the videos now play in HTML5 mode but no longer link to You Tube).

In Firefox, they don't play or link to You Tube anymore. I updated to the latest Firefox and Flash. I've been researching this all day today and going back and forth with my hosting support team at Site Ground, but we have not been able to resolve this issue, so I am contacting you out of desperation.

Can you please help me to get the You Tube Videos working properly in Firefox?

Thanks, John

Chosen solution

I saw the errors on your site and then I saw one on my own website at http://www.markheadrick.com/entertainment.shtml and then it started working there.

May just be some odd YouTube thing or tracert.

I did notice on your site when I click on the link at the top of the player, it went to here: https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=mfDa5sS3JqI which generated a 404 error. If I take out the "-nocookie" part then it find the video fine on YouTube.

Read this answer in context 👍 6

All Replies (2)

more options

Chosen Solution

I saw the errors on your site and then I saw one on my own website at http://www.markheadrick.com/entertainment.shtml and then it started working there.

May just be some odd YouTube thing or tracert.

I did notice on your site when I click on the link at the top of the player, it went to here: https://www.youtube-nocookie.com/watch?v=mfDa5sS3JqI which generated a 404 error. If I take out the "-nocookie" part then it find the video fine on YouTube.

more options

Thanks MarkRH for your reply kind timely reply. I appreciate it very much.

I thought I had tried removing "nocookie" yesterday to no avail, so at first I figured since I had all ready tried it that it wouldn't help.

Today I thought what the heck let me try it again, as I am desperate for a solution. Amazingly enough it fixed the issue! Firefox is now playing the YouTube videos and linking to YouTube again. Hurray!

Also, in Safari, the YouTube videos are playing and linking to YouTube again, and the play button is back. That's just great!

Kudos to you for your help. Feel good today!

Thanks, John