X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

why Thunderbird deletes inbox messages at 2 weeks old?

Posted

recently started using thunderbird. thunderbird keeps deleting messages automatically from inbox once they are 2 weeks old. why is it doing this and how can i change settings to leave messages i need to keep in my inbox beyond 2 weeks?

recently started using thunderbird. thunderbird keeps deleting messages automatically from inbox once they are 2 weeks old. why is it doing this and how can i change settings to leave messages i need to keep in my inbox beyond 2 weeks?

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:32.0) Gecko/20100101 Firefox/32.0

More Information

christ1
  • Top 25 Contributor
2206 solutions 16143 answers
http://kb.mozillazine.org/Disappearing_mail
shadyz 5 solutions 258 answers

Okay i have a problem with the same thing, why would the default option be deleting all my emails in my mailbox? I don't see how that logic stands up.

Is there a way to bring those emails back up in my mailbox?

Okay i have a problem with the same thing, why would the default option be deleting all my emails in my mailbox? I don't see how that logic stands up. Is there a way to bring those emails back up in my mailbox?
shadyz 5 solutions 258 answers

I didn't even make note of this until it was too late and it had deleted a bunch of messages. I mean a lot of mailboxes get filled with lots of spam and it is very hard to get a hold of why and which emails are missing.

I didn't even make note of this until it was too late and it had deleted a bunch of messages. I mean a lot of mailboxes get filled with lots of spam and it is very hard to get a hold of why and which emails are missing.
christ1
  • Top 25 Contributor
2206 solutions 16143 answers

shadyz, you'd better create a new thread for your problem.

shadyz, you'd better create a new thread for your problem.
shadyz 5 solutions 258 answers

Thank you , I posted a thread here https://support.mozilla.org/en-US/questions/1040785

Thank you , I posted a thread here https://support.mozilla.org/en-US/questions/1040785