X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Deleteing caldav calendar event

Posted

hi there,

i have the flame device with b2g 2.0.0.0 kompilation: 20140809160202

to my problem: i have connected to my caldav calendar on my arkos (raspi distro). all events are shown, i can create events but i can not delete them. when i tap the delete button, it just flashes, and does not switch back to the overview and the event is still there. it is a normal http connection (non https).

i can delete the events with other clients. for example evolution.

can anyone help?

hi there, i have the flame device with b2g 2.0.0.0 kompilation: 20140809160202 to my problem: i have connected to my caldav calendar on my arkos (raspi distro). all events are shown, i can create events but i can not delete them. when i tap the delete button, it just flashes, and does not switch back to the overview and the event is still there. it is a normal http connection (non https). i can delete the events with other clients. for example evolution. can anyone help?

Modified by pan_kisiel

Additional System Details

Application

  • User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0

More Information

WerWer 3 solutions 33 answers

Hello pan_kisiel,

I have the same symptom and also there are other entries in the forum mentioning the same problem. There is a bug report open that describes the problem (https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=943840). If your symptoms match this, you could add your information to it.

Hello pan_kisiel, I have the same symptom and also there are other entries in the forum mentioning the same problem. There is a bug report open that describes the problem (https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=943840). If your symptoms match this, you could add your information to it.
Ralph Daub
  • Administrator
158 solutions 1182 answers

Hi pan_kisiel,

I was unable to replicate this on a HTTPS CalDAV on my Flame with version 2.0.0.0-prerelease and BuildID 20140811000210.

I wonder if this has to do with the non-secure connection to the server, perhaps for security reasons. Are you able to make HTTPS connections to your server?

At any rate, WerWer, thanks for sharing a link to that open bug! =)

- Ralph

Hi pan_kisiel, I was unable to replicate this on a HTTPS CalDAV on my Flame with version 2.0.0.0-prerelease and BuildID 20140811000210. I wonder if this has to do with the non-secure connection to the server, perhaps for security reasons. Are you able to make HTTPS connections to your server? At any rate, WerWer, thanks for sharing a link to that open bug! =) - Ralph

Question owner

tried it, but it did not work either..

tried it, but it did not work either..