Firefox Ondersteuning

Nog steeds hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Stel een vraag op onze ondersteuningsforums en krijg antwoorden van onze gemeenschap van experts.

Vraag het de gemeenschap

Aanbevolen artikelen

Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox

Opties, voorkeuren en instellingen van Firefox

Het paneel Instellingen geeft toegang tot instellingen in Firefox. Dit artikel beschrijft welke typen instellingen in elk paneel beschikbaar zijn.

Problemen met tijdgerelateerde fouten op beveiligde websites oplossen

Problemen met tijdgerelateerde fouten op beveiligde websites oplossen

Dit artikel legt uit waarom u mogelijk tijdgerelateerde fouten op HTTPS-websites ziet, en hoe u deze kunt verhelpen door de systeemklok te wijzigen.

Firefox bijwerken naar de meest recente versie

Firefox bijwerken naar de meest recente versie

Standaard werkt Firefox zichzelf automatisch bij, maar u kunt altijd een handmatige update uitvoeren. Lees hier hoe u Firefox bijwerkt in Windows, Mac of Linux.

Beveiligde verbinding is mislukt en Firefox heeft geen verbinding gemaakt

Beveiligde verbinding is mislukt en Firefox heeft geen verbinding gemaakt

Als een website een beveiligde verbinding vereist die niet kan worden gelegd, zal Firefox geen verbinding maken en een foutmelding tonen. Meer info.

Illustration of community

Doe mee met onze gemeenschap