Windows Media eller andre plugins virker ikke efter en opdatering af Firefox

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Bemærk: Denne artikel gælder kun til Windows.

Firefox har ændret på placeringen af plugins. Det betyder, at plugins, som ikke længere vedligeholdes, holder op med at virke. Det gælder fx for Windows Media plugin. Vi forklarer, hvordan du får plugin'ene til at virke igen.

Du kan ændre en indstilling i Firefox for at aktivere disse plugins

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.
    En advarselsside vises måske. Klik på knappen Accepter risikoen og fortsæt for at gå til siden about:config.
  2. Søg efter plugins.load_appdir_plugins
  3. Dobbeltklik på plugins.load_appdir_plugins for at ændre værdien til True.
  4. Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut.Klik på Firefox-menuen øverst i vinduet, og klik så på Afslut Firefox.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Afslut. Når du genstarter Firefox vil plugin'ene være aktiveret.