Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 11)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Welkom terug! Deze versie van Firefox voor iOS bevat verbeteringen aan uw favoriete functies en biedt een meer aanpasbare ervaring.

Verbeterde Bescherming tegen volgen

Bescherming tegen volgen is nu zowel in normale als in privénavigatiemodus standaard ingeschakeld. Het in- en uitschakelen op individuele website is nu makkelijker gemaakt - direct vanaf de menuknop. Ook kunt u de soorten trackers die op elke website aanwezig zijn bekijken. tracking protection menu

Zie Verbeterde bescherming tegen volgen in Firefox voor iOS voor meer info over het in- en uitschakelen ervan op verschillende websites.

Uw tabbladen herschikken

Wijzig uw tabbladvolgorde door uw vinger op elk tabblad te houden en deze naar de volgorde van uw voorkeur te slepen.

reorder tabs ios

Deze functie is alleen beschikbaar in iOS 11. Zie Tabbladen in tabbladweergave herschikken voor meer informatie.

Koppelingen naar en vanuit andere apps slepen (iPad)

In Firefox kunt u nu koppelingen, tabbladen, bladwijzers en geschiedenis naar en vanuit andere apps slepen. Kopiëren en plakken van koppelingen is niet meer nodig; houd uw vinger gewoon op een item om het naar een andere app te slepen.

Zie Koppelingen en tabbladen naar en vanuit Firefox slepen voor meer informatie.

Deze functie is alleen beschikbaar in iOS 11.

Meer sneltoetsen in Firefox

Krijg dingen sneller voor elkaar met sneltoetsen.

Voor de tabbladweergave

• Tabbladnavigatietoetsen toegevoegd, overgenomen vanuit Safari en Firefox voor desktop.
  • De Discoverability-weergave is opgeschoond.

Voor de URL-balk

• Er zijn een aantal bugs met betrekking tot tekstbewerking opgelost, zodat bewerken van de URL vertrouwder aanvoelt.
  • Cursornavigatie via de bladwijzer- en geschiedenisresultaten toegevoegd.
  • Escape-toets toegevoegd, waarmee de adresbalk wordt verlaten.

Voor de webpaginaweergave zelf:

• Het navigeren door en bewerken van tekst in formulieren en content-bewerkbare elementen zou nu een stuk eenvoudiger moeten zijn.
  • Misschien is uw volgende blogbericht of bugrapport afkomstig vanuit Firefox voor iOS.

Voor het tabbladenvak:

• U kunt Command + Option + Tab gebruiken om naar en vanuit de weergave van alle tabbladen te wisselen.
  • Zodra u daar bent, kunt u een tabblad selecteren, sluiten en bekijken.
  • U kunt ook naar het tabbladenvak Privénavigatie wisselen.

tab tray fxios 11