Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 14)

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Welkom terug. Deze nieuwste update biedt de volgende verbeteringen, zodat u dingen sneller voor elkaar kunt krijgen.

Siri-snelkoppelingen in Firefox (iOS 12)

Voer taken sneller uit in Firefox door Siri-snelkoppelingen te gebruiken. Installeer de Shortcuts-app van Apple om Firefox-specifieke snelkoppelingen in te stellen.

Voor meer informatie over snelkoppelingen, zie deze ondersteuningspagina bij Apple.

Specifieke websitegegevens wissen

U kunt nu individuele websitegegevens wissen, in aanvulling op het wissen van gegevens van alle websites. Zie Navigatiegeschiedenis wissen in Firefox voor iOS voor informatie over hoe u dit kunt doen.

clear website data 14

Verbeteringen aan Sync

We hebben diverse verbeteringen voor synchronisatie aangebracht, waaronder een meer betrouwbare methode voor het verzenden van tabbladen tussen uw apparaten. Ook zou het upgraden naar een nieuw apparaat nu veel comfortabeler moeten verlopen.

Prestatieverbeteringen

We hebben prestatieverbeteringen aangebracht; als u een ouder apparaat gebruikt, gaat zoeken in de URL-balk of via het paneel Geschiedenis nu veel soepeler.