Nyheder i Firefox til iOS version 14

Denne artikel bliver ikke længere vedligeholdt, så dens indhold kan være forældet.

Velkommen tilbage. Denne opdatering indeholder følgende forbedringer, så du kan få tingene gjort hurtigere.

Anvend genveje til Siri med Firefox (iOS 12)

Få tingene gjort hurtigere i Firefox ved at bruge genveje til Siri. Installer appen Genveje fra Apple for at indstille genveje til Firefox.

Se mere information om genveje til Siri på Apples hjælp-side

Ryd websteds-data for bestemte websteder

Nu kan du rydde websteds-data for bestemte websteder, ikke blot alle data for alle websteder. Læs artiklen Ryd browserhistorik i Firefox til iOS for at lære hvordan.

clear website data 14

Forbedringer af Sync

Vi har lavet en række forbedringer af synkronisering, deriblandt en mere pålidelig måde at udveksle faneblade mellem dine enheder. Vi har også gjort det mere smidigt at opgradere til en ny enhed.

Forbedringer af ydelsen

Vi har forbedret ydelsen, så søgning i adressefeltet og brug af panelet Historik fungerer bedre på ældre enheder.