Hva er nytt i Firefox for Android

Velkommen til en ny versjon av Firefox for Android (versjon 112). Her er en oppsummering av feilrettinger og forbedringer i denne versjonen:

Forbedringer

• Du kan nå velge om du vil bli spurt hver gang du åpner en lenke i en annen app.
    Klikk på android menu > Innstillinger > Åpne lenker i apper > Spør før du åpner
  • Lagt til mulighet for å oppdatere siden ved å trekke skjermen ned.
    Klikk på android menu > Innstillinger > Tilpass > Trekk for å oppdatere

Feilrettinger

• Rettet feilen som forhindret avspilling av 10-bit videoer.
  • Rettet feilen som forårsaket at fullskjermvisning av YouTube videoer ble uventet avsluttet og byttet til stående format når man endret kvalitet eller hastighet.
  • Forbedret tilgjengelighet ved å rette på knapper som var for små til å kunne brukes.
  • Rettet feilen som forhindret at små sider kunne zoomes ut til 100% på Android.
  • Rettet feilen som gav tidsavbrudd for geolokalisering.

Vi håper du liker denne nye versjonen. Takk for at du bruker Firefox og støtter Mozillas oppdrag for personvern, sikkerhet og alles tilgang til Nettet.