Novetats de Firefox per Android.

Benvingut a una nova versió del Firefox per a Android (versió 112). A continuació, es mostren algunes millores i correccions d'errors destacats d'aquesta versió:

Millores

• Ara pots triar si vols que et preguntin cada vegada que obres un enllaç en una altra aplicació.
    Toca android menu > Settings > Open links in apps > Ask before opening
  • S'ha afegit un gest per recarregar la pàgina.
    Toca android menu > Settings > Customize > Pull to refresh

Corregit

• S'ha solucionat el problema que impedia la reproducció de vídeos de 10 bits.
  • S'ha corregit el problema que feia que els vídeos de YouTube a pantalla completa sortissin i passessin al mode retrat quan es canviava la qualitat o la velocitat.
  • S'ha millorat l'accessibilitat solucionant petits botons que eren difícils d'utilitzar.
  • S'ha resolt el problema que impedia que les pàgines petites es poguessin reduir al 100% a Android.
  • S'ha resolt el problema de temps d'espera de geolocalització.

Esperem que gaudeixis d'aquesta nova versió. Gràcies per fer ús del Firefox i per donar suport a la missió de Mozilla per a la privadesa, la seguretat i la inclusió a la web.