Wat is mijn Pocket-e-mailadres?

Pocket Pocket Last updated: 10/03/2023
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Om aan te melden bij Pocket, moet u het e-mailadres weten dat is ingegeven bij uw registratie. Als u niet zeker weet welk e-mailadres u hebt gebruikt toen u registreerde voor Pocket, zijn er wat manieren om daar achter te komen:

Pocket op uw computer

Als u uw Pocket-account hebt gebruikt op uw computer, bent u waarschijnlijk nog steeds aangemeld. Bezoek uw Pocket-accountpagina om dit te controleren. Als u nog steeds bent aangemeld, ziet u een pagina met uw accountdetails, waaronder uw e-mailadres.

Pocket voor iPhone en iPad

Als u Pocket gebruikt op een iOS-apparaat (iPhone, iPad of iPod Touch), kunt u uw e-mailadres vinden in de Instellingen. Om dit te doen:

1. Open Pocket.
  2. Open het menu linksbovenin het scherm.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Zoek naar Account bewerken – uw Pocket-e-mailadres staat hier vermeld.

Pocket voor Android en Kindle Fire

Als u Pocket gebruikt op Android of een Kindle Fire, kunt u uw e-mailadres vinden in de Instellingen. Om dit te doen:

1. Open Pocket.
  2. Tik op het de overloopknop (drie verticale stippen rechtsbovenin uw scherm).
  3. Tik op Instellingen.
  4. Zoek naar Account bewerken – uw Pocket-e-mailadres staat hier vermeld.

Pocket-browserextensies

Google Chrome

Als u de Save to Pocket-extensie voor Google Chrome gebruikt, kunt u uw e-mailadres vinden als u de pagina Opties bezoekt. U doet dit zo:

1. Klik met uw rechtermuisknop (of gebruik Ctrl-klik) op de Pocket-knop en selecteer Opties.
  2. Hier ziet u uw e-mailadres naast de tekst ‘Aangemeld als:’.

U kunt ook de Opties voor de Pocket-extensie openen door de pagina Extensies van uw browser te bezoeken. Zoek hier de Save to Pocket-extensie en klik op de koppeling Opties.

Safari

Als u de Save to Pocket-extensie voor Safari gebruikt, kunt u uw e-mailadres vinden als u de pagina Opties bezoekt. U doet dit zo:

1. Open het Safari-menu bovenin uw scherm en selecteer Voorkeuren.
  2. Ga naar het tabblad Extensies en selecteer Save to Pocket.
  3. Plaats een vinkje voor Klik op mij om Pocket-instellingen te tonen.
  4. Hier ziet u uw e-mailadres naast de tekst ‘Aangemeld als:’.

Firefox

Als u Pocket in Firefox gebruikt, is de Pocket-werkbalkknop verbonden aan de Pocket-website. Open om te zien bij welke account u bent aangemeld gewoon Firefox en bezoek uw Pocket-accountpagina, waar u uw accountdetails vindt, waaronder uw e-mailadres.