Welke gegevens verzamelt Mozilla VPN?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

We loggen, volgen of delen niets van uw netwerkactiviteit. We verzamelen alleen gegevens die nodig zijn om de VPN functioneel te houden en mettertijd het product te verbeteren, terwijl we ons strikt houden aan de Principes over gegevensprivacy van Mozilla.

Om te voorkomen dat Mozilla VPN uw gegevens verzamelt dient u het volgende te doen:

Noot: als u zich afmeldt voor gegevensverzameling, worden ook historische gegevens voor uw apparaat verwijderd.
  1. Open de VPN en klik (of tik) rechtsonderin op het pictogram Instellingen.
    Settings on Mozilla VPN
  2. Haal het vinkje weg bij de optie Gegevensverzameling en -gebruik.
    Data collection in Mozilla VPN

Helemaal klaar! Vanaf nu verzamelt Mozilla VPN geen gegevens meer van uw apparaat.

Lees voor meer informatie over welke gegevens worden verzameld de Privacyverklaring van Mozilla VPN.