Mobiel-bladwijzers bekijken op uw computer

Met uw Mozilla-account kunt u pagina’s die u op uw telefoon hebt gemaakt synchroniseren met uw computer. Zo kunt u uw mobiel-bladwijzers op uw laptop of desktopcomputer bekijken:

1. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Bladwijzers. Uw mobiel-bladwijzers verschijnen in het paneel Bladwijzers onder Recente bladwijzers.
  1. De sjabloon ‘clickLibrary’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.
  2. Klik op het item 61 bookmarks icon Bladwijzers.
  3. Bladwijzers van alle gesynchroniseerde apparaten worden hier getoond.
    61 bookmarks menu

Alleen mobiel-bladwijzers bekijken

1. Klik in de menubalk op Bladwijzers.
  2. Wijs met uw cursor Mobiel-bladwijzers aan om uw mobiel-bladwijzers te bekijken.
    61 mobile bookmarks mac