Brug bogmærker til at holde styr på dine favorit-websteder i Firefox til Android

I Firefox til Android er det let at oprette bogmærker. Denne artikel fortæller, hvordan du opretter og får adgang til dine bogmærker.

Tilføj eller fjern et bogmærke

Tryk på stjernen.

• Tryk på menuknappen (enten nederst på skærmen på nogle enheder eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på stjernen for at bogmærke et websted.
    Android bookmark
  • Hvis du vil fjerne bogmærket, skal du blot trykke en gang mere på stjernen.

Du kan også fjerne bogmærker i listen med bogmærker:

1. Tryk på adressefeltet, og vælg Bogmærker.
  2. Tryk og hold på det bogmærke, du vil slette.
  3. Tryk på Fjern.
Bogmærk et link på en webside: Tryk og hold på linket, og tryk så på Bogmærk link. En meddelelse vil fortælle dig, at linket er blevet gemt som et bogmærke, eller at bogmærket allerede eksisterer.

Find hurtigt bogmærker på din enhed

Adressefeltet gør det let at finde alt.

• Tryk på adressefeltet, eller åbn et nyt faneblad, og begynd at skrive. Du vil få vist matchende bogmærker (indikeret med en stjerne) sammen med besøgte websider og søgeforslag. Tryk på det ønskede bogmærke.
    Awesome search 26

Du kan selvfølgelig også bare rulle gennem dine bogmærker.

• Vælg Bogmærker fra skærmen Mest besøgte websider eller ved at åbne et nyt faneblad.
    Bookmarks 26

Tip: Du kan få adgang til dine desktop-bogmærker, historik og mere på din Android-enhed ved at bruge Firefox Sync.

Tilføj et bogmærke på din startskærm

Besøg dit favorit-websted med kun ét klik fra din startskærm.

1. Besøg et websted, tryk og hold på adressefeltet i cirka 2 sekunder.
  2. Vælg Føj til startskærmen.
    Add to home screen